TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Najbolji poslovni potez
Zasluženo priznanje Fondaciji Arheološki park: Bosanska Piramida Sunca
5.11.2022 06:44 | Indikator.ba
Među pet dobitnika priznanja za Najbolji potez u turizmu u ljetnoj seozni 2022. portala Indiaktor.ba je Fondacija Arheološki park: Bosanska Piramida Sunca iz Visokog.

Izgradnja teniskih terena na ovoj destinaciji i spektakularno otvaranje ljetne sezone uz prisustvo najvećeg tenesira današnjice Novaka Đokovića, prema analitičkom timu portala Indikator.ba, zavrijedilo je ovu nagradu.

Ajdin Ahmetspahić, turistički menadžer u Fondaciji Arheološki park: Bosanska Piramida Sunca, koji je u ime odsutnog predsjednika Semira Osmanagića primio plaketu, zahvalio je Indikatoru.ba što je prepoznao značaj investicija koja se izvode na ovoj destinaciji.

- Mi nastavljamo investirati i iduće godine u sklopu Arheološkog parka biće oprenljeni novi tereni za sport i rekreaciju što se pokazuje kao dobra investicija koja rezultira dolaskom većeg broja posjetilaca, kazao je Ahmetspahić na svečanosti uručenja priznanja u Lječilištu Reumal u Fojnici 3. novembra.

Projekt Izbora najboljeg poteza u turizmu podržava Privredna/Gospodarska komora FBiH, koja je partner projekta, a sponzor manifestacije je i ove godine bio lanac drogerie markt d.o.o. Sarajevo.


(Foto: Branko Parla)
Facebook Twitter Print
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA