TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Kompanije i tržišta
McDonald’s se snažno širi u Hrvatskoj: Otvaraju nove restorane i zapošljavaju još 80 radnika
15.3.2023 06:00 | Indikator.ba
Poznati lanac brze hrane, McDonald’s, u Hrvatskoj otvara novu poslovnicu, ali i traži 80 radnika za restorane širom zemlje.

McDonald’s traži više od 30 radnika za pripremu hrane u restoranima, od čega samo u Zagrebu njih 18, a posao se nudi i u Varaždinu, Velikoj Gorici, Karlovcu, Sisku i drugim gradovima, piše Danica a prenosi SEEbiz.

Posao se nudi i u restoranima koji će se tek otvoriti na odmorištu Sesvete na auto-putu Varaždin-Zagreb, kod Svete Helene. Otvaranje je planirano najkasnije do kraja ove godine. Za tu lokaciju i onu na odmorištu Desinec na auto-putu Zagreb-Karlovac traže se i dva menadžera koji će voditi restorane te dva upravnika za odnose s gostima.

Lanac restorana u potrazi je i za 15 radnika u McCafeu, od čega je devet upražnjenih mjesta na području Zagreba. Posao se nudi i za pet domara, i to u Poreču, dva u Zagrebu te novim restoranima na auto-putevima u Desincu i Svetoj Heleni.

McDonald’s traži i više sezonaca kojima se nudi posao na određeno u turističkoj sezoni te želi zaposliti 20-ak studenata, među ostalim i u Koprivnici, Bjelovaru i Varaždinu.

Ovaj lanac brze hrane u Hrvatskoj zapošljava oko 3.000 ljudi u 40 restorana i 18 gradova u Hrvatskoj. Dnevno posluže više od 40.000 gostiju.

Prosječna neto plata za početnu poziciju od ove godine iznosi 7.000 kuna (930 eura). Plata uključuje dodatke za rad poslijepodne, noću, nedjeljom, praznicima, prevoz, prigodne nagrade.

(Foto: McDonalds - Indikator.ba)
Facebook Twitter Print
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA