TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Ekonomija
Održan 9. FMCG RETAIL Summit: Uručene nagrade
16.3.2023 13:24 | Indikator.ba
U Sarajevu se u utorak ili srijedu održao 9. FMCG RETAIL Summit, konferencija časopisa InStore koja na jednom mjestu okuplja vodeće tvrtke iz ove industrije, najveće trgovce i predstavnike srodnih industrija. Bila je to nova prilika za razmjenu iskustava, usvajanje uspješnih praksi, ali i predstavljanje trendova, inovacija i noviteta.

Programski dio bio je podijeljen u četiri dijela, u kojima su govornici iznijeli niz važnih informacija, istraživanja i podataka te na poseban način cjelovito prikazali trendove u maloprodaji.

Fokusirali su se na promjene potrošačkih navika, izazove s kojima se susreću trgovački lanci, poslovanje u doba umjetne inteligencije itd.

Paneli s predstavnicima vodećih bosanskohercegovačkih maloprodavaca o kategoriji toplih napitaka izazvali su veliki interes sudionika.

- Svake godine pomičemo granice i nastojimo ovoj iznimno važnoj i moćnoj industriji ponuditi sve više. Da je konferencija opravdala očekivanja govori i činjenica da je broj sudionika premašio 500 i da su gotovo svi ostali do samog kraja. Jubilarni 10. Summit ponudit će poseban doživljaj i program koji je već u pripremi, rekao je Rešid Muratović, glavni urednik magazina InStore i organizator događaja (na fotografiji).

Na gala večeri, koja je upriličena 13. marta, dan prije događaja, Rasimu Memagiću, direktoru Alma Ras, uručeno je posebno priznanje za doprinos razvoju FMCG industrije.

Dodijeljene su i nagrade najboljim voditeljima kategorija, onima koji su svojim zalaganjem i predanim radom zaslužni za uspješan rad i postizanje vrhunskih rezultata u cjelokupnom trgovačkom lancu.

Nagrade su primili:

Enida Redžić, voditeljica kategorije Sve za dom kompanije Bingo;
Ivona Suljuzović, vodeći specijalist za upravljanje kategorijama HOLDINA d.o.o.;
- Đenana Alić, voditeljica Adria regije u dm BiH;

Elma Bujak, voditeljica kategorije osnovnih namirnica i namirnica za pripremu jela u tvrtkama Konzum i Mercator;

Dženan Baličevac, voditelj kategorija bijele tehnike, kućanskih aparata, uradi sam, auto asortimana i namještaja u tvrtkama Konzum i Mercator.

Osim priznanja za istaknute nositelje kategorija, dodijeljena su i priznanja predstavnicima trgovačkih lanaca sa simboličnim naslovom: "Naši heroji", za njihov svakodnevni trud i trud da kupcima pruže najbolju i najkvalitetniju uslugu.

Ovogodišnji dobitnici su: Suada Bašić iz Binga, Marijana Kutle iz dm BiH, Jasmina Jamak iz Mercatora, Damir Nikić iz Energopetrola, Adem Trnka iz Konzuma i Marinko Marjanović iz Holdine.

Organizatori događaja bili su marketinška agencija Altermedia i časopis InStore.

(Foto: InStore)
Facebook Twitter Print
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA