TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Kompanije i tržišta
Feal uvećava proizvodnju za još 27.000 tona
23.3.2023 16:56 | Indikator.ba
Proizvodni kapaciteti širokobrijećke tvrtke Feal stalno se proširuju.
Trenutno u ovoj tvrtki 88.000 tona aluminija godišnje obrade u svojim pogonima s pet preša. U toku su radovi, a bit će okončani ove godine, na otvaranju dviju novih preša u Širokom Brijegu i Karlovcu, kao i otvaranju novog proizvodnog pogona u Ljubuškom, piše Večernji list BiH.
Tako će se kapaciteti tokom 2023. godine proširiti pokretanjem dviju novih preša, što će dovesti do povećanja godišnjeg kapaciteta do 27.000 tona. Uz to, pokreće se jedan novi pogon za elektrostatsko bojenje, kao i još jedan novi pogon za strojnu obradu na 4500 kvadratnih metara, ali i još jedna nova linija za spajanje profila s termičkim mostom, piše Večernji list u povodu 50-godišnjice psotojanja tvrtke.

Pa ipak, u Fealu kao najveću vrijednost ističu svojih 750 zaposlenika koji jamče napredak poslovanja i ostvarivanje boljih rezultata.

Ova je kompanija već dugi niz godina je jedan od najvećih bh. izvoznika, a na inozemna tržišta plasira više od 80% svojih proizvoda. A sarađuje s gospodarskom elitom, svjetski prepoznatim tvrtkama, kao što su Schmitz Cargobull​, Bombardier, Deutsche Bahn, Siemens, Lindner, Raico...

(Foto: Feal)
Facebook Twitter Print
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA