TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Život i umjetnost
U četiri bh. grada, uz poklone i slastice
10.5.2023 14:34 | Indikator.ba
Za dobro raspoloženje, posebne doživljaje i emocije boje su oduvijek inspiracija. Tako su dame koje su danas napravile pauzu uz dm beauty break imale priliku da se inspirišu uz slasticu i make up poklone. U tržnim centrima, u Sarajevu u Sarajevo City Centru, u Mostaru u Mepas Mall-u, u Tuzli u TC Omega te Banjoj Luci u Tropic Centru, u periodu od 11 do 15 sati, dm promoterke su im pomogle da oboje tmuran dan.
Mala pauza uz macarons i make up poklon te unošenje malo boje u svakodnevnicu, bila je prilika i da saznaju kako da svoju make-up oboje, jer u dm prodavnicama i dm online shopu, za kupovinu make up proizvoda i dodataka za šminkanje u iznosu od 30 KM ili više, u periodu od 10.5. do 23.5.2023. dobijate 15x više bodova na digitalnoj dm active beauty kartici.
Ove godine, biramo jednu od šest boja: Iced Mango, Titanite Green, Crystal Rose, Digital Lavender, Electric Blue ili Viva Magenta! Ili kombinaciju ovih boja, zašto da ne!
Inspiraciju možete pronaći na dm online shopu i društvenim mrežama kroz prijedloge, savjete i načine kako da promijenite make up rutinu i unesete šarenilo boja u svakodnevnicu.
Ovog proljeća, prepustite se inspiraciji i bojama uz dm!

(Foto: PR)
Facebook Twitter Print
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA