ŽIVOT I UMJETNOST

Hercegovina predstavljena u National Geographicu

Globalna vidljivost ključna je za rast i razvoj turizma, a mi smo, kao Vlada, spremno podržali inicijativu Turističkog klastera Hercegovina za objavu ovog članka, kazao je Herceg

Hercegovina predstavljena u National Geographicu

Hercegovina kao turističko odredište predstavljena je u novom izdanju časopisa ''National Geographic'', za mjesec juli i august.

- Istočnoeuropska regija Hercegovina nudi beskrajne mogućnosti za avanturu na otvorenom, od vožnje biciklom kroz borovu šumu do istraživanja slapova, navodi se u plaćenom tekstu u popularnom svjetskom magazinu..

Izdvojeno je nekoliko avanturističkih ponuda za koje su naglasili kako ih posjetilac ne smije propustiti: vodopad Kravice, mostarski Stari most, Međugorje, prirodni park Blidinje,.safari sa divljim konjimapodno Cincara, pećina Vjetrenica Inače, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije strateški je partner realizacije ovoga projekta.

- Globalna vidljivost ključna je za rast i razvoj turizma, a mi smo, kao Vlada, spremno podržali inicijativu Turističkog klastera Hercegovina za objavu ovog članka. Nema svijet ono što Hercegovina ima, kazao je ovom prilikom predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanskog kantona dr. sc. Nevenko Herceg.

Izvorni je članak dostupan na sljedećoj poveznici: https://www.nationalgeographic.com/travel/article/paid-content-outdoor-adventures-herzegovina

Štampa
Kategorije: ŽIVOT I UMJETNOST
Ocjeni ovaj članak:
2.0
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.