ŽIVOT I UMJETNOST

Hidratantni losion Marine Abramović za 230 eura

Hidratantni losion Marine Abramović za 230 eura

Svjetski poznata umjetnica Marina Abramović lansirala je seriju proizvoda za njegu i dobrobit kože. Umjetnica i njezina poslovna partnerica Nonna Brenner nude tri vrste kapi i losion za lice pod reklamnim sloganom "Metode dugovječnosti Marine Abramović".

Kontroverzna srbijanska umjetnica Marina Abramović, koja je svoju karijeru započela raznim eksperimentima s kojima je uvijek izazivala brojne (negativne) povratne informacije i u kojima se osim pokazivanja golog tijela u raznim pozama, igrala s noževima, vatrom itd. ., izdala je liniju kozmetičkih proizvoda koja košta £199. Losion se sastoji od bijelog kruha, vitamina C i bijelog vina.

Velneski proizvod, koji je lansirala Abramović, trebao bi oživjeti drevne tajne dugovječnosti.

Novi proizvodi plasiraju se u sklopu "Metode Marine Abramović", a prodaju se i kao set kartica s uputama "reboot your life".

Projekt Longevity Method rezultat je liječenja Abramovićeve lajmske bolesti 2017. godine od Nonne Brenner, holističke liječnice. Rezultat njihove saradnje je projekt koji zahtijeva pretplatu zainteresiranih potrošača za pristup liniji proizvoda koja uključuje i energetske kapi od grožđa i brusnice, kapi za imunitet od bijelog luka i limuna te sprej protiv alergija na bazi sladića. U svakom slučaju, 77-godišnja umjetnica ponovno je šokirala javnost potezom lansiranja ovog proizvoda koji donedavno nije shvaćala ozbiljno, no i to joj se u poslu isplati, kao i brojni potezi do sada.

Foto: Toronto Star

Štampa
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.