ŽIVOT I UMJETNOST

Prijedlozi top 5 drugačijih poklona za Dan zaljubljenih

Prijedlozi top 5 drugačijih poklona za Dan zaljubljenih

Proslavljate Dan zaljubljenih i razmišljate o originalnom poklonu koji će prevazići očekivanja vaše druge polovine? 
Predlažemo vam 5 poklona za Dan zaljubljenih kojima ćete svom partneru, bez obzira da li ste par ili supružnici, pokazati vašu dugoročnu posvećenost, ali i mali znak pažnje koji govori puno o vašim namjerama i odnosu. 
Uz podršku ovih 5 finansijskih proizvoda učinite da leptirići opet trepere, ali istovremeno napravite temelj za sigurnu budućnost. 

OSTAVITE NEKA RASTE UZ POSEBAN ŠTEDNI RAČUN 
Pokažite povjerenje koje imate u vašu budućnost i otvorite štedni račun, kojim ćete moći raspolagati zajedno sa vašim partnerom. Ostavite neka raste vaš novac, ali i povjerenje, uz posebnu akcijsku ponudu na štednju (u valuti EUR) u UniCredit Bank Banja Luka. Posmatrajte kako vaša zajednička štednja raste, pružajući vam temelj sigurnosti za svaki budući korak. 

POSTAVITE TEMELJE VAŠEG NOVOG DOMA 
Neka ovaj Dan zaljubljenih prođe u uzbuđenju zbog odluke da ostatak života provedete zajedno, te da otvorite vrata za stvaranje zajedničkih snova u vašem novom domu. Iznenadite svog partnera prvim korakom ka ostvarenju zajedničkih snova i aplicirajte za stambeni kredit online, te iskoristite akciju stambenih kredita bez naknade za obradu, uz fiksnu kamatnu stopu sa periodom otplate do 15 godina, koja garantuje stabilnost vaših budućih rata i sigurnost vaših zajedničkih budućih rashoda. 

“ČIST RAČUN DUGA LJUBAV” 
Upravljajte vašim finansijama i imajte kontrolu troškova u svakom trenutku koristeći funkcionalnosti UniCredit mobilnog bankarstva. Preuzimite na sebe plaćanje režijskih računa putem m-bank aplikacije i riješite vašeg partnera jedne “obaveze” manje. Troškove, ukoliko želite, podijelite jednostavnim prenosom sredstava sa jednog računa na drugi, jer davno su naši stari rekli “čist račun duga ljubav”. 

DOPUNJIVA MASTERCARD KARTICA KAO POKLON BON 
Standardni poklon bon zamijenite sa dopunjivom debitnom UniCredit Mastercard karticom koja je karakteristična po tome što nije personalizovana, odnosno ne sadrži lične podatke osobe koja je vlasnik iste i računa koji je povezan sa njom. Kartica se izdaje instant, bez čekanja, a na samu karticu možete staviti određeni iznos, te karticu uz čestitku i poruku ustupiti na korištenje voljenoj osobi koja će za ovaj iznos izabrati baš ono što joj je potrebno. Dopunjivu karticu možete koristiti prilikom kupovine - za kartično plaćanje ili za podizanje gotovine na bankomatima, možete je dopunjavati po potrebi i koristiti prilikom kupovine na internet.

KUPOVINA POKLONA BEZ DODATNOG OPTEREĆENJA BUDŽETA 
Izaberite jedno od preko 7000 prodajnih mjesta širom BiH i odlučite se za kupovinu idealnog poklona za Dan zaljubljenih, sa odgođenim plaćanjem, na maksimalno 24 rate, bez kamata i naknada uz UniCredit kreditne kartice. Na ovaj način izbjegnite opterećenje mjesečnog budžeta, a dragu osobu obradujte nekim zanimljivim poklonom. 
Super mogućnost UniCredit kreditnih kartica jeste i njihovo instant izdavanje koje klijentu omogućava da odmah po potpisu ugovorne dokumentacije isti dan može preuzeti i koristiti svoju karticu. 
 

Štampa
Kategorije: ŽIVOT I UMJETNOST
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.