ŽIVOT I UMJETNOST

"Vrata raja" od 160 miliona: novi luksuzni kompleks niče na najljepšoj plaži na Jadranu

"Vrata raja" od 160 miliona: novi luksuzni kompleks niče na najljepšoj plaži na Jadranu

Karisma Hotels & Resorts  i Dobrov & Family Group s ponosom najavljuju početak izgradnje luksuznog hotelsko-rezidencijalnog kompleksa “Porta Rai” u Ulcinju u Crnoj Gori. Izgradnja jednog od najznačajnijih turističkih projekata u posljednjoj deceniji u ovom dijelu Evrope počeće u novembru ove godine, a procijenjena vrijednost investicije iznosi 160 miliona eura.
“Porta Rai” će biti smješten na Velikoj plaži, najdužoj pješčanoj plaži u Evropi, pružajući posjetiocima i stanovnicima jedinstveno iskustvo uživanja u luksuzu na obali Jadranskog mora. Hotelsko-rezidencijalni kompleks kategorizacije sa pet zvjezdica nudiće ekskluzivne restorane i barove, wellness i spa centar, sedam bazena, padel, teniski i košarkaški teren, mini golf, raznovrsne dječije sadržaje sa promenadom i ekskluzivnom retail zonom i u kompleksu će podjednako uživati kako gosti hotela, tako i posjetioci kompleksa.
“Cilj nam je da u novembru osiguramo početak gradnje, a plan je da cijeli projekat realizujemo u periodu od tri do četiri godine. Vjerujemo da ćemo ovim projektom obogatiti turističku ponudu u regionu, i svima koji to žele da omogućimo novu adresu luksuza na najljepšoj plaži jadranskog primorja. “Porta Rai” će biti destinacija za kvalitetan odmor i relaksaciju, ali i mjesto gdje se susreću kultura, ekskluzivitet i priroda”, rekao je Dragan Lučić, direktor Dobrov & Family Group za Crnu Goru.
Naziv “Porta Rai” nosi duboko simboličko značenje, a simbolizuje “kapiju raja”. Naime, "PORTA" je latinska riječ koja znači "velika kapija", dok se riječ "RAI" odnosi na "raj" ili “nebo”.
“Trudili smo se da kroz razvoj koncepta “Porta Rai”, a kasnije i u pozicioniranju, ponudimo nešto inovativno i drugačije na regionalnom tržištu. Rezidencijalne jedinice najvišeg kvaliteta važna su komponenta ponude koju stvaramo, ali je najveći fokus u razvoju posvijećen sadržajima za djecu i porodice. U skladu sa tim, zadovoljstvo mi je i što će cijeli kompleks biti smješten usred velikog parka, ispunjenog zelenim površinama i autentičnim mediteranskim zasadima, jer želimo da stvorimo ambijent po mjeri čovjeka”, rekao je Nemanja Kostić, direktor Karisma Hotels & Resorts za Evropu i Bliski istok.

Foto: Porta Rai

Štampa
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.