ŽIVOT I UMJETNOST

Radnicima Premier kladionice po 1.000 KM za godišnji odmor

Radnicima Premier kladionice po 1.000 KM za godišnji odmor

Vlasnik Premier kladionice, Renato Korać, odlučio je počastiti sve svoje radnike sa 1.000 KM, potvrdio je na Facebooku Toni Boras, glasnogovornik Premier kladionice.

Premier kladionica ima ukupno 1.500 radnika, a svota koju će izdvojiti za njih je 1.500.000 KM.

“Ponosni smo i sretni što s vama možemo podijeliti vijest kako je vlasnik Premier kladionice, gospodin Renato Korać, odlučio nagraditi svih 1.500 radnika našeg kolektiva sa po 1.000 KM za godišnji odmor”, započinje objavu Boras.

“Naš neprikosnoveni položaj najboljeg priređivača igara na sreću u Bosni i Hercegovini rezultat je zajedničkog truda, rada i zalaganja svih 1.500 radnika. Kada slušamo razne priče o problemima radnika u drugim firmama i kladionicama, možemo reći da imamo privilegiju raditi u firmi koja uvijek iznova dokazuje koliko cijeni doprinos svojih radnika zajedničkom uspjehu.

Milijun i pol maraka nije mala svota, vjerujemo da bi mnogi našli razne druge načine kako da ta sredstva utroše u vlastitu korist i zadovoljstvo, ali u Premieru se uvijek znalo da je samo sretan i zadovoljan radnik ujedno i dobar radnik. Vjerujemo kako će ova financijska injekcija svima pomoći da lakše podnesu troškove skupog odmora te provedu kvalitetno vrijeme i opuste se sa svojim obiteljima.

Od idućeg tjedna more, ljeto, plaže i kokteli na kratko će zamijeniti kombinacije trka pasa, boja kuglica i duge razrade sistema, a sigurni smo da ćete se nakon toga svi vratiti s još više elana za nove radne pobjede u najboljoj kladionici u BiH”, napisao je Boras, prenosi Crna-hronika.

Foto: Indikator.ba

Štampa
Kategorije: ŽIVOT I UMJETNOST
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.