EKONOMIJA

Dva ministra potvrdila učešće na ovogodišnjem DORS-u

Ministar finansija i trezora BiH Srđan Amidžić i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Savo Minić prisustvovaće konferenciji

Dva ministra potvrdila učešće na ovogodišnjem DORS-u

Ministar finansija i trezora BiH Srđan Amidžić i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Savo Minić, potvrdili su učešće na ovogodišnjoj konferenciji drugi "Dani osiguranja Republike Srpske" DORS 2023 koja se 19. i 20. oktobra održava u etno selu Stanišići kod Bijeljine.

Konferencija u organizaciji Udruženja društava za osiguranje Privredne komore RS okupiće na jednom mjestu eminentne stručnjake iz oblasti osiguranja iz zemlje i regiona, a poseban značaj daće i aktivno učešće dva ministra na konferenciji.

Ministar Amidžić će imati uvodno obraćanje na konferenciji, dok će ministar Minić uzeti učešće u radu panela „Pojava superćelijskih oluja i uticaj na sektor osiguranja“.

Pored Minića na panelu koji istražuje izazove koje osiguravajućim kompanijama i osiguranicima donosi pojava fenomena superćelijskih oluja učestvovaće i poljoprivredni proizvožač Goran Mitrović direktor Gold-MG, Boško Petrović generalni direktor Generali Reosiguranje Srbija, Vladimir Đurđević redovni profesor na Fizičkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, Slobodan Jokić direktor Sektora za štete Wiener osiguranja Vienna Insurance Group a.d. Banja Luka.

Drugi "Dani osiguranja Republike Srpske" - DORS 2023 organizovaće se kroz dvodnevni program 19. i 20. oktobra 2023. godine. Na DORS-u 2023 okupićemo vodeće stručnjake iz područja osiguranja i povezanih industrija i fokus će biti na aktuelnim temama i izazovima sa kojima se osiguravajuće kompanije susreću, kao i na inovacijama i tehnološkom napretku u oblasti osiguranja.

Više o konferenciji pročitajte na zvaničnoj stranici www.osiguranjers.com.

Štampa
Kategorije: EKONOMIJA
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.