Poziv za nastup na sajmu PROWEIN 2025

Poziv za nastup na sajmu PROWEIN 2025

Poziv za nastup na sajmu PROWEIN 2025

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine (VTK/STKBiH), organizuje nastup proizvođača vina i alkoholnih pića iz Bosne i Hercegovine na sajmu PROWEIN 2025, koji će se održati u periodu od 16. – 18.03.2025. godine, u Dizeldorfu (Njemačka).

Sajam ProWein je već 30 godina najveći i najrelevantniji događaj u svijetu vina i alkoholnih pića i jedini je međunarodni sajam ove industrije koji obuhvata cijelo svjetsko tržište.

Od svog prvog izdanja okuplja vodeće svjetske proizvođače vina i alkoholnih pića, dok su posjetioci uglavnom distributeri, ugostitelji, hotelijeri, malopradavci, enolozi i vinski eksperti. Visok internacionalni karakter sajma izdvaja ProWein od drugih sajmova vinske branše.

Sajam ProWein 2024, koji je održan od 10. do 12. marta u Diseldorfu, okupio je vinske stručnjake iz cijelog svijeta iz sektora maloprodaje, veleprodaje i ugostiteljstva. Fokus je bio na oko 5.400 izlagača iz 65 zemalja, a zabilježena je i brojka od 47.000 registrovanih posjetilaca iz 135 zemalja.

Manifestacija traje ukupno tri dana tokom kojih se organizuje i veliki broj foruma, konferencija, sastanaka, prezentacija proizvoda i usluga, kao i promocija najnovijih trendova i inovativnih rješenja u segmentu vinske i alkoholne industrije.

Detaljne informacije o sajmu i prijavi učešća možete naći u Pozivnom pismu.

Ovim putem pozivamo sve kompanije koje se bave proizvodnjom vina i alkoholnih pića, a koje su zainteresovane da izlažu na ovom sajmu, da nam najkasnije do ponedeljka, 24.06.2024. godine dostave popunjen, potpisan i pečatom ovjeren Prijavni formular, kao i Sporazum o uslovima izlaganja na štandu BiH.

Kontakt osobe za dodatne informacije o učešću na sajmu su Stanislava Perišić, stručni saradnik u BHEPA-i (e-mail: stanislava.perisic@komorabih.ba i tel: 033 566 242) i Darko Pehar, sekretar Grupacije proizvođača vina BiH (e-mail: darko.pehar@komorabih.ba i tel: 036 333 651).

Štampa
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.

KOMPANIJE I TRŽIŠTA

Prethodni Slijedeća

KOMENTARI I ANALIZE

Nema sadržaja

Došlo je do greške prilikom učitavanja sadržaja.

Prethodni Slijedeća
Prethodni Slijedeća

ŽIVOT I UMJETNOST

Borivoje Simić, srijeda, 10. juli 2024.

Radnicima Premier kladionice po 1.000 KM za godišnji odmor

Premier kladionica ima ukupno 1.500 radnika, a svota koju će izdvojiti za njih je 1.500.000 KM

Borivoje Simić, utorak, 09. juli 2024.

Pomama za nekretninama u istarskom gradiću

U ponudi ima svega, od ruševina do kuća koje su u vrlo dobrom stanju 

Borivoje Simić, petak, 16. februar 2024.

Urednik portala Indikator.ba pobijedio na regionalnom književnom konkursu

Borivoje Simić odnio je prvu nagradu na konkursu časopisa "Avlija" iz Rožaja za priču "Neprodate novine"

Nema sadržaja

Došlo je do greške prilikom učitavanja sadržaja.