KOMPANIJE I TRŽIŠTA

Malteška firma stiže u region s platformom za dijeljenje automobila

Tehnološka tvrtka Rentout International nudit će usluge dijeljenja automobila na Kosovu,u Sjevernoj Makedoniji, Albaniji i Crnoj Gori

Malteška firma stiže u region s platformom za dijeljenje automobila

Tehnološka tvrtka Rentout International sa sjedištem na Malti priopćila je da će uskoro pokrenuti novu platformu zasnovanu na web stranici-mobilnoj aplikaciji  koja nudi usluge dijeljenja automobila na Kosovu,u  Sjevernoj Makedoniji, Albaniji i Crnoj Gori.
Rentout će omogućiti korisnicima da rezerviraju zajedničke automobile, preuzmu ih na najbližim lokacijama i koriste ih u fleksibilnim vremenskim razdobljima - od jednog sata do cijelog vikenda, navela je tvrtka u objavama na društvenim mrežama prošle sedmice bez navođenja konkretnog datuma lansiranja .

Automobile nude korisnici domaćini, koji moraju predati dokumentaciju kojom dokazuju da njihovi automobili ispunjavaju prihvatljive kriterije u pogledu starosti, stanja i pokrića osiguranja, prema web stranici Rentout-a. Automobili koji ispunjavaju uvjete moraju biti registrirani u Albaniji, Kosovu, Sjevernoj Makedoniji ili Crnoj Gori.

Registracija korisnika u platformu može se izvršiti online, nakon provjere i odobrenja ličnih identifikacijskih dokumenata i vozačke dozvole. Platforma će također omogućiti online plaćanje ili plaćanje gotovinom direktno domaćinu.

Foto: Pexels

Štampa
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.