KOMPANIJE I TRŽIŠTA

Beograd na vodi: Kula i hotel The St. Regis otvaraju vrata

Belgrade Waterfront obilježio je završetak radova na hotelu The St. Regis Belgrade

Beograd na vodi: Kula i hotel The St. Regis otvaraju vrata

Belgrade Waterfront obilježio je završetak radova na hotelu The St. Regis Belgrade svečanom ceremonijom u Kuli Beograd kojoj je prisustvovao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, predsjednik kompanije "Eagle Hills" Mohamed Alabar i drugi visoki državni zvaničnici i mnogobrojni gosti.
 
Na svečanosti povodom primopredaje hotela, koji će zauzimati prvih 11 spratova najviše zgrade u Srbiji i regionu, Mohamed Alabar istakao je da Belgrade Waterfont otvara novo, uzbudljivo poglavlje u svojoj istoriji, baš kakva je bila i istorija renomiranog njujorškog hotelskog brenda.

- Zgrada u kojoj je smješten "The St. Regis Belgrade", monumentalna Kula Beograd, nije samo skup čelika i stakla. Ona je mnogo više od toga. Ona je spomenik ambicioznosti, stvaralaštvu, posvećenosti, ona je spomenik koji simbolično poručuje svijetu da je Srbija stigla i kojim Srbija poziva svijet da joj krene u susret - naglasio je predsjednik kompanije "Eagle Hills".
Predsjednik Vučić rekao je da predstojeće otvaranje "St. Regis" hotela u Beogradu predstavlja veliku razvojnu šansu za Srbiju i da će dodatno osnažiti njen turistički potencijal u susret velikoj međunarodnoj izložbi EXPO 2027.

- Ponosan sam na činjenicu da će samo u ovom hotelu biti zaposleno čak 200 mladih ljudi iz Srbije.
Direktor "The St. Regis Belgrade" hotela Mark de Rajter istakao je da se raduje svečanom otvaranju prvog "St. Regis" hotela u regionu u oktobru i dodao da će on odražavati savršenu sinergiju između inovacija i rastuće uloge Srbije kao kulturnog i ekonomskog centra.
- "St. Regis" je najluksuzniji brend iz portfolija lanca "Marriott International" sa dugom istorijom i bogatim naslijeđem, poznat po tome što bira samo najprestižnije adrese širom svijeta za svoje hotele.
Hotel The St. Regis i KulaBeograd će, kako je rečeno, biti dostupni građanima za 15 dana.

Foto: The St. Regis Belgrade

Štampa
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.