KOMPANIJE I TRŽIŠTA

Kimeel u Rajlovcu otvorio poslovni centar i maloprodajni objekat

Firma već petnaest godina učestvuje u izgradnji ,a sada širi djelatnost na područja maloprodaje i edukacije

Kimeel u Rajlovcu otvorio poslovni centar i maloprodajni objekat

U industrijskoj zoni Rajlovac u petak je svečano otvoren poslovni centar kompanije za prodaju i distribuciju građevinske opreme i materijala „Kimeel“ u kojem se nalazi i maloprodajni objekat sa više od 10.000 artikala, te edukativni centar.

Direktorica Edita Mizdrak istakla je da “Kimeel” već petnaest godina učestvuje u izgradnji kako visokogradnje, tako i niskogradnje, a sa ovim poslovnim centrom kompanija širi djelatnost u pravcu maloprodaje i edukacije.

-Krenuli smo od sarajevske obilaznice 2009-2010. godine, nastavili smo praćenjem projekata na Koridoru 5C, pravac Tarčin-Ivan, nakon toga Zenica-Bypass, Počitelj-Zvirovići. Veliki broj tunela je iza nas u kojima smo učestvovali, kao što su Ivan, Hranjen, Ponirak i sl. Uglavnom smo isporučivali sisteme za šalovanje i prateće materijale, profesionalnu opremu, hidroizolacije i sve ono što prati niskogradnju i visokogradnju. Danas zajedno sa vama, proširujemo našu poslovnu aktivnost i u sklopu našeg poslovnog centra otvaramo maloprodajni objekat sa preko 10.000 artikala. Naš cilj je da zajedno sa vama gradimo, rastemo i pričamo nove i uspješne priče - istakla je direktorica Mizdrak.

Svečanom otvaranju prisustvovale su brojne zvanice, predstavnici Općine Novi Grad Sarajevo, poslovni partneri i prijatelji,

Foto:Općina Novi  Grad

Štampa
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.