KOMPANIJE I TRŽIŠTA

Kad karticom plaćaš, novac na karticu vraćaš.

Povrat novca za korisnike UniCredit Mastercard kreditnih kartica

Kad karticom plaćaš, novac na karticu vraćaš.

Banja Luka, 18.09.2024.

UniCredit Bank Banja Luka pripremila je posebnu promotivnu kampanju za sve korisnike UniCredit Mastercard kreditnih kartica, klijente Banke.
U okviru strateškog partnerstva UniCredita sa kompanijom Mastercard, UniCredit Bank Banja Luka će u narednom periodu sve postojeće kartice brenda VISA zamijeniti Mastercard kreditnim karticama, bez izmjene funkcionalnosti samog proizvoda.

Nove Mastercard platne kartice izrađene su sa posebnom pažnjom – od reciklirane plastike, vodeći računa o zaštiti životne sredine , kao i uz posebnu pažnju usmjerenu slijepim i slabovidim licima, što ih čini jedinstvenim kartičnim proizvodom na našem tržištu.

Klijenti Banke, fizička lica, korisnici UniCredit Mastercard Charge i Revolving kreditnih kartica, koji do 31.12.2024. godine obave transakciju svojom kreditnom karticom, u minimalnom iznosu od 50 KM, ostvaruju povrat u iznosu od 10 KM. Povrat novca odnosi se na prvu transakciju navedenim karticama, za online kupovinu ili za kupovinu na bilo kojem prodajnom mjestu u zemlji ili inostranstvu.

UniCredit Mastercard kreditne kartice svojim korisnicima nude brojne pogodnosti, kao što je kupovina do 24 rate, bez kamata i naknada, na preko 7000 prodajnih mjesta u BiH, samostalna podjela transakcija na rate putem m-bank aplikacije, beskamatna odgoda plaćanja, brze 36 gotovinske kredite i niz drugih benefita.

Ukoliko još uvijek nemate UniCredit Mastercard kreditnu karticu, za istu možete APLICIRATI ODMAH online putem web stranice Banke.

Više informacija o ovom programu nagrađivanja, kao i ostalim proizvodima i uslugama Banke pronađite na web stranici Banke www.unicreditbank-bl.ba.

Štampa
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.