KOMPANIJE I TRŽIŠTA

Uspješna sezona iza SkyAlpsa, uzbudljive novosti za 2025.

Obavljeno 388 letova, nove destinacije u 2025. Napulj, Bergamo, Beč, Palermo i Catanija

Uspješna sezona iza SkyAlpsa, uzbudljive novosti za 2025.

Sky Alps, avionska kompanija s bazom u Zračnoj luci Mostar, uspješno je zaključila sezonu 2024. godine bez ijednog otkazanog leta. Nakon 194 operacije i 388 obavljenih letova, ova saradnja se pokazala izuzetno uspješnom, čime je Sky Alps dokazao svoju pouzdanost, naveli su iz mostarske Zračne luke.

Od aprila 2024. godine, Mostar je bio povezan s nekim od najatraktivnijih europskih destinacija, uključujući Rim, Veronu, München i Bari. Ova ponuda letova omogućila je stanovnicima i turistima brz i jednostavan pristup popularnim gradovima diljem Europe.

Kako sezona završava, Zračna luka Mostar i Sky Alps već najavljuju uzbudljive novosti za 2025. godinu. Iz Zračne luke Mostar tvrde da će se putnici moći radovati letovima prema novim destinacijama, uključujući Napulj, Bergamo, Beč, Palermo i Cataniju. Raspored letova i karte za nadolazeću sezonu bit će dostupni uskoro, a aviokompanija obećava još bolju povezanost s europskim metropolama.

Sky Alps je postao prva zrakoplovna kompanija koja je uspostavila bazu u Mostaru, čime dodatno doprinosi razvoju turizma i gospodarskih veza ovog kraja. Sudeći prema uspjehu u 2024. godini, ova suradnja obećava još bogatiju ponudu i veći broj destinacija u nadolazećim godinama.

Foto: Mostarski aerodrom
 

Štampa
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.