KOMPANIJE I TRŽIŠTA

Ljubuška Portal grupa otvorila novi pogon

Riječ je o proširenju prostora ali i samog poslovanja tvrtke koja se od 2018. godine bavi proizvodnjom PVC prozora i aluminijske stolarije

Ljubuška Portal grupa otvorila novi pogon

Ljubuška Portal grupa a čelu sa braćom Blagom i Antom Čotićem, otvorila je novi pogon na Mostarskim vratima.

Riječ je o proširenju prostora ali i samog poslovanja tvrtke koja se od 2018. godine bavi proizvodnjom PVC prozora i aluminijske stolarije.

Već pet godina izvoze na tržište europske unije, zapošljavaju 30 ljudi, rade na velikim projektima a otkrili su i tajnu svog uspješnog poslovanja.

- Trenutno pripremamo pošiljku za stambene jedinice za Frankfurt, radimo dosta na njemačkom tržištu, opremamo stambene jedinice u Berlinu, od domaćeg područja možemo izdvojiti projekt opremanja aerodroma Sarajevo. Godinama smo radili kako bismo ušli na njemačko tržište, uspjeli smo zahvaljujući trudom i zalaganjem, trebalo je ispuniti tražene standarde, uspjeli smo, kazali su vlasnici za  Radio Ljubuški.

Novi Haffnerov pogon za proizvodnju PVC otvora omogućio je kompaniji veću i bržu proizvodnju, no značajno je olakšanje i radnicima jer je lakše raditi, budući da je proces automatiziran.

- Planiramo se proširivati, automatizirati i druge pogone, pogone za staklo i aluminij. Radimo na europskom tržištu, sirovine i materijale nabavljamo iz Europe, riječ je o visokokvalitetnim materijalima, nastavit ćemo raditi i pratiti zahtjeve europskog tržišta, dodali su.

Foto: Portal grupa


 

Štampa
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.