KOMPANIJE I TRŽIŠTA

Šezdeset novih radnih mjesta u telemarketingu u Tešnju

Nakon deset godina rada u Sarajevu, gdje imamo 70 radnika, odlučili smo se na proširenje poslovanja, kažu u Delta Marketingu

Šezdeset novih radnih mjesta u telemarketingu u Tešnju

U Tešnju će kompanija  “Delta Marketing” uskoro otvoriti 60 novih radnih mjesta.

– Nismo slučajno izabrali Tešanj za proširenje našeg poslovanja. Ovdje investitori imaju vrhunske uslove i podršku lokalne zajednice. Nakon deset godina rada u Sarajevu, gdje imamo 70 radnika, odlučili smo se na proširenje poslovanja. Moramo istaći susretljivost nadležnih općinskih struktura u Tešnju, ističu iz “Delta Marketinga”.

Takođe,  zbog proširenja poslovanja i u Sarajevu traže deset novih radnika.

“Delta Marketing” jedna je od najuspješnijih firmi za telemarketing u našoj zemlji u oblasti odlaznih poziva (outbound calls) .

– Naša grupacija ima i tri firme koje se nalaze u Evropskoj uniji i sve radimo po njihovim standardima. Širom Bosne i Hercegovini su smješteni izvršni i servisni centri za telekomunikaciju, a logistika i ostali segmenti kompanije nalaze se u Njemačkoj i u još nekoliko zemalja Evropske unije. Nakon otvaranja filijale u Tešnju nastavljamo sa drugim bh. gradovima i daljim razvojem. Plan nam je da do 2025. godine imamo 200 zaposlenih, poručuju iz ove firme.

Foto: Delta Marketing

Štampa
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.