KOMPANIJE I TRŽIŠTA

Brzi mikrokrediti biće dostupni i u Federaciji BiH

Mikrokreditno društvo Flex Credit Banja Luka, koje od prošle godine posluje u Republici Srpskoj, osnovalo je filijalu Sarajevo

Brzi mikrokrediti biće dostupni i u  Federaciji BiH

Brzi mikrokrediti koji se daju u roku od 15 minuta samo s ličnom kartom od sada će biti dostupni i u Federaciji BiH, izvještava Indikator.ba.

Mikrokreditno društvo Flex Credit Banja Luka, koje od prošle godine posluje u Republici Srpskoj, osnovalo je filijalu Sarajevo.

Filijala Sarajevo registrovana je na adresi Miševići 287 u općini Hadžići, a njen rukovodilac je Radmila Bijeljac, inače country manager društva.

Mikrokreditno društvo FlexCredit d.o.o. Banja Luka ima dozvolu za rad Agencije za banarstvo Republike Srpske od februara 2022. godine. Brzo šire poslovanje tako da već sada imaju registrovane 34 poslovne jedinice.

Društvo pruža brze potrošačke kredite, putem podnošenja zahtjeva online i preko svojih filijala. FlexCredit je dio međunarodne finansijske grupacije, koja od 2013. godine objedinjuje kompanije specijalizovane za kreditiranje potrošača u Istočnoj i Južnoj Evropi. Kompanija zapošljava preko 2.000 visokokvalifikovanih zaposlenika i saradnika, koji rade u preko 130 filijala u pet evropskih zemalja - Bugarskoj, Rumuniji, Makedoniji, Španiji i Bosni i Hercegovini.

Osnivači društva FlexCredit d.o.o. Banja Luka su preduzeće MV Finance iz Bugarske sa 80 odsto vlasništva i Goran Arsov koji ima udio od 20 odsto.

Foto:Flex Credit

 

 

Štampa
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.