KOMPANIJE I TRŽIŠTA

Naša Banka počinje gradnju poslovne zgrade u Bijeljini

Gradnja moderne zgrade korak naprijed u dugoročnom planu za pružanje modernih i inovativnih bankarskih usluga

Naša Banka počinje gradnju poslovne zgrade u Bijeljini

Naša Banka a. d. Banja Luka najavila je početak izgradnje nove poslovne zgrade u srcu Bijeljine, koja će predstavljati spoj tradicionalne elegancije i modernog dizajna, a simbolizovaće posvećenost napretku, rastu i razvoju.
Nova poslovna zgrada Naše Banke biće ne samo arhitektonski dragulj grada Bijeljine, već i simbol predanosti unapređenju bankarskih usluga i podršci lokalnoj zajednici, navode iz Banke i dodaju da.ovaj projekat predstavlja korak naprijed u dugoročnom planu za pružanje modernih i inovativnih bankarskih usluga koje će zadovoljiti potrebe klijenata u 21. vijeku.
 – Zgrada će biti opremljena najnovijom tehnologijom i najvišim standardima sigurnosti kako bi se osiguralo najbolje iskustvo za vjerne klijente. Osim toga, prostor će biti prilagođen kako bi podsticao produktivnost i kreativnost zaposlenih, stvarajući dinamično radno okruženje u kojem se svako osjeća motivisano i podržano. Ovo je početak novog poglavlja u priči Naše Banke u kojoj će zajedno sa svojim klijentima graditi bolju budućnost, izjavio je član Uprave Naše Banke a. d. Banja Luka mr Novak Popić.

Naša Banka a.d. Banja Luka članica je poslovne grupacije Galens Invest, jedne od vodećih poslovnih grupacija u Srbiji i regiji. 

Foto: Naša Banka

Štampa
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.