KOMPANIJE I TRŽIŠTA

Sin Ivice Todorića postao zastupnik "Beograda na vodi"

Ante Todorić kompaniju Regent Real Estate osnovao s investitorima iz Njemačke

Sin Ivice Todorića postao zastupnik "Beograda na vodi"

Agencija Regent Real Estate proširila je poslovanje na srpsko tržište postavši zastupnik kompanije Beograd na vodi za Hrvatsku. Nedavno su Petra Kaćunko i Ante Todorić iz te agencije za nekretnine potpisali ugovore i s Emarom i Bingatijem u Dubaiju.

Nakon godinu dana poslovanja isključivo na hrvatskom tržištu Regent Real Estate potpisao je ugovor s kompanijom Eagle Hills Srbija te postao zastupnik za prodaju i zastupanje nekretnina u vlasništvu firme Beograd na vodi hrvatskim kupcima.

- Moje višegodišnje iskustvo u biznisu potvrđuje da je suradnja u regiji vrlo važna za razvijanje svih tipova poslovanja. Tako i kada je riječ o Real Estateu. Zato sada srpskoj javnosti predstavljamo jedinstvenu i ekskluzivnu ponudu tvrtke Regent. U okviru nje se nalazi više od 1000 premium nekretnina u Hrvatskoj. Ujedno sa zadovoljstvom najavljujemo i suradnju s tvrtkom Belgrade Waterfront, čiji ćemo zastupnik biti na području Hrvatske, izjavio je Ante Todorić.
Dodao da tvrtku Regent, prije godinu dana, osnovao s investitorima iz Njemačke.

Ugovor o saradnji s tvrtkom Eagle Hills – Belgrade Waterfront, potpisala je Petra Kaćunko, direktorica tvrtke Regent. Petra i Ante nedavno su se vratili iz Dubaija gdje su potpisali ugovor o zastupanju s tvrtkama Emaarom i Binghattijem, te će svojim klijentima uskoro nuditi i široku lepezu nekretnina na tržištima van domovine.

Ante Todorić je kao i većina članova porodice Todorić do 2017.godine i preuzimanja kompanije od države Hrvatske, radio u koncernu Agrokor.

Kako su pisali mediji, on je u porodičnoj firmi počeo kao radnik u skladištu voća i povrća, da bi nakon toga bio postavljen na mesto poslovođe cvjećare. Dogurao je do mjesta potpredsjednika kompanije. Važi za jednog od najpovučenijih članova porodice Todorić.
Nakon 2017. kao i cijela porodica povukao se iz javnog života i preselio se inostranstvo.

Foto: Real Estate Regent

Štampa
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.