KOMPANIJE I TRŽIŠTA

Investitor u Beograd na vodi oduševljen investiranjem u Hrvatskoj

Posljednja velika investicija odnosi se na preuzimanje hotelijerske kompanije Sunčani Hvar

Investitor u Beograd na vodi oduševljen investiranjem u Hrvatskoj

Osnivač i predsjednik Eagle Hills Grupe, Mohamed Alabar, izrazio je povjerenje u hrvatsku privredu i u kontinuirani razvoj zemlje, posebno unutar turističkog sektora, te je najavio i spremnost za dalja ulaganja.
Kompanija Eagle Hills već je prisutna u turističkom sektoru u Hrvatskoj, vlasnik je hotelijerske grupacije Bluesun, a posljednja velika investicija odnosi se na preuzimanje hotelijerske kompanije Sunčani Hvar, za koju je Alabar istakao da je jedna od najvećih investicija u regionu.

Trenutno je u toku postupak pri Agenciji za zaštitu konkurencije, a kojem je predmet zahtjev za spajanje kompanije Eagle Hills, Sunčani Hvar i Sunčani Hvar nekretnine.

Alabar je naglasio da Eagle Hills ima neupitno poverenje prema ovom procesu i prema perspektivnoj budućnosti hrvatskog hotelijerskog sektora, a izrazio je i lični optimizam po pitanju hrvatske ekonomske perspektive i uspješne turističke budućnosti..

"Radujemo se saradnji na budućim ulaganjima u rastući hrvatski turistički sektor i nastavićemo da istražujemo mogućnosti za investicije u drugim sektorima.“

Hvar je perjanica hrvatskog turizma i jedno od najlepših ostrva na svijetu, rekao je Alabar.

Prema ranijim informacijama, Sunčani Hvar prodat je arapskom investitoru za 220 miliona eura.

Foto:Eagle Hills
 

Štampa
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.