ŽIVOT I UMJETNOST

Pravi "Vuk s Wall Streeta" dolazi u Zagreb

Pravi "Vuk s Wall Streeta" dolazi u Zagreb

Jedan od najpopularnijih svjetskih motivacijskih govornika današnjice te bivši broker i vuk s Wall Streeta, Jordan Belfort, na čijim je memoarima nastala hollywoodska adaptacija s čak pet nominacija za Oscara, 17. novembra dolazi u Zagreb, gdje će publika će iz prve ruke saznati tajne prodajnog (ne)uspjeha.

The Wolf Strikes Again naziv je regionalne konferencije koja okuplja vrhunske prodavače i predavače, a na kojoj će kao glavna zvijezda nastupiti Jordan Belfort, bivši broker i jedan od najpopularnijih svjetskih predavača na temu prodaje, poduzetništva i motivacije. Riječ je o najiščekivanijem poslovnom događaju u regiji nakon 2007. godine i posjeta Zagrebu pokojnog Jacka Welcha, jednog od najpoznatijih menadžera 20. stoljeća. 

Belfortova kontroverzna prošlost, kada je bio u pritvoru 22 mjeseca zbog manipuliranja burzom uz kaznu od 110 miliona dolara, postala je globalno poznata nakon uspješnog filma "Vuk s Wall Streeta", u kojem ga je 2013. godine utjelovio Leonardo DiCaprio, a film u režiji legendarnog Martina Scorsesea zaradio je pet nominacija za Oscara.
Belfortovi memoari inspirirani su The Wolf of Wall Street i Catching the Wolf of Wall Street, koji su nastali nakon izlaska iz zatvora i bili su uspješni, nakon čega je Belfort počeo držati motivacijska predavanja širom svijeta. U svojim istupima Belfort otvoreno govori o sukobima sa zakonom, potrebi za poslovnom etikom i cijeni koju je platio kada je nije imao, kao i o važnosti učenja na pogreškama koje je činio 1990-ih i sada kao glavni govornik na konferenciji The Wolf Strikes Again gdje će sve ljubitelje prodaje podučiti vještinama uspješne prodaje, kao i tajnama i trikovima poduzetništva. Prvo predavanje Pravog vuka s Wall Streeta održat će se u Mozaik event centru u Zagrebu 17.  novembra 2023. Moći će ga se pratiti i u cijeloj regiji, putem interneta.

Konferencija "The Wolf strikes again" kruna je organizacije Sales mindset, jedinstveni koncept događanja, edukacije i umrežavanja osmišljen kako bi pomogao poboljšati prodajne vještine, sastavljen od već integriranog tima iskusnih predavača, komunikatora i edukatora, poput Sashe Tenodi i Vedran Sorić uz podršku poznatog poduzetnika Ognjena Bagatina, također govornika na konferenciji. Projdajni mindset od svog osnutka radi na profesionalizaciji prodaje i uz pomoć profesionalaca otkriva tajne vrhunskih prodavača.

- Cilj The Selling Mindset: The Wolf Strikes Again je naučiti posjetitelje najučinkovitijim i najmoćnijim alatima za prodaju. Kroz priče uspješnih ljudi u prodaji, posjetitelji će na konferenciji naučiti kako razumjeti potrebe kupca s pitanjima, kako vrhunski prodavači prodaju i razmišljaju te kako to postati, a Jordan Belfort je ovdje jedan od najboljih, kaže tim Sales Mindset. 

Foto: prodajnimindset

Štampa
Kategorije: ŽIVOT I UMJETNOST
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.