ŽIVOT I UMJETNOST

Izmijenjen ukus munchmallowa, Konzum ga povukao iz prodaje

Izmijenjen ukus munchmallowa, Konzum ga povukao iz prodaje

Hrvatski trgovački lanac Konzum saopštio je da sa polica povlači proizvode "munchmallow family" od 210 grama i "munchmallow" od 105 grama, sa rokom važenja do 15. februara naredne godine.

Proizvođač ovog slatkiša je Jaffa d.o.o Crvenka, iz Srbije.

Naveli su da su razlog povlačenja promijenjena organoleptička svojstva proizvoda.Uz izvinjenje građanima, dodali su da će svima, koji proizvod vrate u prodavnicu, biti vraćen novac.

Ovim povodom se oglasila i kompanija iz Crvenke.- Jaffa Crvenka donijela je odluku da zamijeni "munchmallow" 105 g i 210 g, sa rokom trajanja do 15.2.2024. svježim proizvodima, zbog izmijenjenog ukusa na pojedinim proizvodima, a svi proizvodi su potpuno zdravstveno bezbjedni za upotrebu. Zamjena proizvoda je skoro u potpunosti završena i na policama u Srbiji i regionu se nalaze proizvodi u novoj ambalaži "Sav od Igre". Jaffa Crvenka ozbiljnu pažnju poklanja kontroli kvaliteta i bezbjednosti, a kako bi u potpunosti bila sigurna u ispravnost proizvoda, zajedno sa akreditovanim laboratorijama kontinuirano sprovodi i obimna dodatna laboratorijska ispitivanja, navodi ova kompanija.

Foto:Jaffa

Štampa
Kategorije: ŽIVOT I UMJETNOST
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.