KOMPANIJE I TRŽIŠTA

Babilon Tuzla kupio objekte bihaćkog Vitalisa

Tuzlanska firma novom akvizicijom proširuje poslovanje u Krajini i jača svoj koncept drvnih centara

Babilon Tuzla kupio objekte bihaćkog Vitalisa

Firma Babilon d.o.o. Tuzla kupila objekte firme Vitalis Bihać s ciljem proširenja poslovanja i prisutnosti na što većem području Bosne i Hercegovine.

- Mi smo prisutni već duži vremenski period na području Krajine i uvidjeli smo da je potreba za kvalitetnim drvnim centrom zaista velika te smo se odlučili na ovaj korak i kupili objekte firme Vitalis u Bihaću koji će biti preuređeni za naše potrebe, odnosno za potrebe drvnog centra sa vrhunskom kvalitetom materijala i usluga te mnogobrojnim dekorima. Preuređivanje je već uveliko krenulo, mašine stižu i oprema se objekat. Pored mnogobrojnih dekora koji će biti dostupni od usluga nudimo rezanje pločastog materijala, kantovanje, CNC obradu pločastog materijala te krivolinijsko kantovanje, navode iz Babilon d.o.o. Tuzla, prenosi tuzlanski.ba..

Firma Babilon, u vlasništvu Seada Omerčevića,  novom akvizcijom jača svoj kocenpt drvnih centara..Nedavno su kupili još jednu tvrtku u stečaju - Krušik d.o.o. Bijeljina  gdje takođe otvaraju drvni centar i maloprodaje repromaterijala.

 

Štampa
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.