KOMPANIJE I TRŽIŠTA

Jahorina već rasprodata za predstojeću zimsku sezonu

Vlada ogromno interesovanje, napravili smo saradnju sa agencijama iz Londona, iz Kine, a od ove godine dolazi i Rumunija, kazao je Ljevnjaić

Jahorina već rasprodata za predstojeću zimsku sezonu

Olimpijski centar Jahorina je za nadolazeću sezonu rasprodat, kazao je Dejan Ljevnjaić, direktor  ovog centra, izvještva Indikator.ba. 
- Zahvaljujući međunarodnom aerodromu koji je u blizini, mi smo napravili saradnju sa agencijama iz Londona,iz Kine, a od ove godine dolazi i Rumunija na Jahorinu. Ogromno je interesovanje, mi smo ski centar koji ima prednost u odnosu na druge u regionu. Imamo kapacitet od 32.000 skijaša na sat i nemamo gužvi. Jahorina je po mom mišljenju već postala svjetski centar, kazao je Ljevnjaić.

Komentarišući nove skuplje cijene skijanja, Ljevnjaić je rekao da su one usklađene sa svim poskupljenjima koja su se u međuvremenu dogodila.
- Znate da je OC Jahorina za sve investicije, ukupno 150 miliona KM, podigao kredite i mi moramo da te kredite vraćamo. S druge strane, i dalje smo najjeftiniji u regionu što se tiče cijene ski-pasa i vodili smo računa da budemo konkurentni, kazao je Ljevnjaić.
Dodao je da je u preprodaji u narednih mjesec dana moguća pretplata na ski pasove u saradnji sa Matercardom po cijeni od prošle godine. Inače, prema novom cjenovniku, cijena dnevne ski karte košat će 86 KM u špici sezone.

Kako je ranije najavljeno, ponuda Olimpijskog centra Jahorina će biti obogćena stazama ski-centra Igrišta kod Vlasenice, čije se otvaranje očekuje početkom sezone.

Foto: Dejan Ljevnjaić - OC Jahorina

Štampa
Ocjeni ovaj članak:
2.5
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.