KOMPANIJE I TRŽIŠTA

Ljevnaić: Cijene na istom nivou kao lani, uz pogodnosti

Direktor OC Jahorina ponovo apelaovao na skijaške centre da sinhronizovano snize cijene kako bi se zadržali skijaši

Ljevnaić: Cijene na istom nivou kao lani, uz pogodnosti

Olimpijski centar „Jahorina“ nastavlja sa značajnim ulaganjima u unapređenje sadržaja i infrastrukture, čime se pozicionira kao vodeća destinacija za zimski turizam u regionu. Otvaranje nove zimske sezone na ovoj planini najavljeno je za 12. decembar sa nizom pogodnosti na ski karte.  Olimpijski centar Jahorina postavlja nove trendove kada je turizam u pitanju i realizovanim investicijama konstantno unapređuje ponudu. U skladu sa tim, direktor ovog centra Dejan Ljevnaić apelovao je i na hotelijere i ugostitelje na planini.

– Govorim sa iskustvom od 17 godina u ski biznisu. Upoznao sam skijaše i oni su platežno sposobni, ali izuzetno cijene svoj novac i nudi im se sve više mogućnosti i alternativa. Kada jednom odu skijaši sa planine, teško da ćemo ih ponovo vratiti, zato je sada pravo vrijeme da reagujemo. Smatram da treba da se koriguju cijene, da se sinhronizujemo i pratimo jedni druge kako sa ulaganjima i unapređenjima ponude, tako i sa cjenovnom politikom i popustima, treba da skijašima nudimo alternative i pristupačne verzije ponude od smještaja do hrane i pića. Skijaše možemo i trebamo zadržati najboljim omjerom cijena-kvalitet, po čemu smo se godinama izdvajali od ostalih – rekao je Ljevnaić.

Direktor OC „Jahorina“ Dejan Ljevnaić je dodao da su, bez obzira na nova ulaganja, cijene ski karata na Jahorini ostale na istom nivou kao i prethodne godine, s tim što je omogućen niz dodatnih pogodnosti – pretprodaja sa popustom od 15 odsto koja je bila aktuelna tokom cijelog ljeta do 2. oktobra, a pretprodaja je nastavljena, te popust na kupovinu ski karata do 1. novembra iznosi 10 odsto.
– Najavljeni su i promotivni periodi sa popustom do 50 odsto na ski karte, ali i kreirani  posebni paketi pogodnosti za smještaj i ski karte. Iskorak ove godine je i popust od 50 odsto na sve ski karte koje se kupe i iskoriste u periodu openinga u trajanju od čak 7 dana nakon čega će biti nastavljen popust od 30 odsto sve do 22. decembra. Takođe, na zahtjev skijaša, odobravaćemo popuste na ski karte u skladu sa raspoloživim ski stazama i instalacijama. Pune cijene ski karata važiće samo kada su sve ski staze na raspolaganju.  Novu sezonu otvaramo 12. decembra i nestrpljiv sam da skijaše upoznamo sa svim novim projektima koje smo pažljivo pripremali – naglasio je Ljevnaić.

Foto. Dejan Ljevnaić - OC Jahorina

Štampa
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.