KOMPANIJE I TRŽIŠTA

Adriale Living gradi stambeni kompleks u Kreševu

Projektom ”Adriale Living stambeni kompleks” se stvara ambijent koji Kreševo čini još boljim mjestom za stanovanje

Adriale Living gradi stambeni kompleks u Kreševu

Kompanija Adriale Living d.o.o. Kreševo, koja je 2022. godine izgradila Hotel Adriale u Kreševu, počinje izgradnju stambenog kompleksa u ovom gradu.

Projektom ”Adriale Living stambeni kompleks” se stvara ambijent koji Kreševo čini još boljim mjestom za stanovanje, gdje će porodice imati komforniji život i gdje će ljudi više slobodnog vremena odvajati za sebe i za zdrave životne navike, poručuju investitori.

Arhitektonsko rješenje i kvaliteta gradnje vođeni su najvišim standardima, s posebnim naglaskom na zaštitu okoliša i stvaranje najkvalitetnijeg životnog okruženja.
Kompleks se sastoji od suterena, prizemlja te, 4 kata povezana liftom, zelene parkovske površine i dječjeg igrališta. Dodatni sadržaj smješten je u prizemlju (gym i sauna) i daje se na korištenje isključivo stanarima budućeg objekta. Svaka stambena jedinica imat će vlastito vanjsko parking mjesto uknjiženo na vlasnika stambene jedinice.
U ponudi će također biti i 33 garažna mjesta smještena u suterenu.

Iz kompanije poručuju da život u Kreševu nudi brojne benefete, a posebno s obzirom na činjenicu da Općina Kreševo ima cijeli set mjera kojim pomaže mlade porodice i pokušava se boriti sa današnjim izazovnim vremenom.

Foto: Adriale Living

Štampa
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.