POLITIKA I DRUŠTVO

Proaja kuće u Ugorskom,Vogošća

Predmet oglasa je nekretnina u vlasništvu RAIFFEISEN BANK DD BOSNA I HERCEGOVINA:

 

-         Stambeni objekat -kuća sa pripadajućim dvorištem u naselju Ugorskom,Vogošća. Objekat je spratnosti suteren, prizemlje i potkrovlje, izgrađen na parceli k.c. 367/1, k.o. SP_UGLJESICI.

-         Površina objekta iznosi: bruto 388,75 m2, neto 338,04, u skladu sa procjenomovlaštenog sudskog vještaka.

Ova elegantna luksuzna kuća smještena je u mirnom dijelu Ugorskog, Vogošća, pružajući savršenu kombinaciju privatnosti i blizine svih potrebnih sadržaja. Kuća se nalazi u neposrednoj blizini trgovačnog centra Binko Ugorsko, dok je centar Sarajeva udaljen svega 10 ak minuta vožnje, omogućavajući brz i jednostavan pristup urbanim pogodnostima.

Nekretnina se nalazi na prostranoj parceli, okružena zelenilom koje pruža dodatnu privatnost i opuštajuću atmosferu. Moderno dizajnirana, kuća sadrži prostrane dnevne boravke sa staklenim zidovima koji omogućuju obilje prirodnog svjetla, visoke stropove i odličan raspored.

Kuća sadrži i više garaža, vanjski prostor kao i vanjsko uređenje sa zidanim roštiljem idealno za opuštanje ili porodična okupljanja.

Ova nekretnina idealna je za one koji traže mir, privatnost i lukzuznu udobnost, a sve to u blizini centra Sarajeva

 

II NAČIN PRODAJE

Prodaja nekretnine se vrši putem prikupljanja zatvorenih pisanih ponuda, po principu viđeno-kupljeno, te su sve naknadne reklamacije i prigovori u vezi sa eventualnim materijalnim nedostatcima isključeni. 

 

III DOSTAVLJANJE PONUDE

Ponuda se dostavlja u zatvorenoj koverti putem pošte ili direktno na protokol Banke, na adresu RAIFFEISEN BANK DD BOSNA I HERCEGOVINA, Zmaja od Bosne b.b. Sarajevo, sa naznakom: "NE OTVARAJ - Ponuda za javni oglas o namjeri prodaje nekretnine objavljen dana 13.09.2024. godine“

 

Paralelno sa slanjem zatvorene ponude na naprijed navedeni način, ponuđači su obavezni svoju namjeru iskazati i putem web platforme PROEBIZ, odnosno pristupom, registracijom i slanjem ponude putem linka:

https://rbbh.proebiz.com/administrace/aukce/index.php?id_aukce=40

 

Informacije o nekretnini možete dobiti putem mail adrese adnan.tabakovic@raiffeisengroup.ba ili na broj  +387 (0) 61 730 637, kontakt osoba: Adnan Tabaković.

 

IV ROK ZA DOSTAVLJANJE PONUDE

Rokza dostavljanje ponuda za kupovinu nekretnine u vlasništvu Banke je najkasnije do 13.10.2024. godine. Svaka ponuda koja ne bude dostavljena u cjelosti u skladu sa naprijed navedenim, neće se uzimati u razmatranje.

 

VII ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Banka zadržava pravo prihvatiti u potpunosti ili djelimično ponudu, te istu odbiti ili poništiti javni oglas o namjeri prodaje nekretnine ili odgoditi sve ponude u bilo koje vrijeme prije sklapanja ugovora o kupoprodaji i pri tome ne snosi nikakvu odgovornost prema ponuđačima, niti je u obavezi objasniti razloge takve odluke.

Štampa
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.