POLITIKA I DRUŠTVO

Poziv za prijavu mladim društvenim preduzetnicima iz Zapadnog Balkana za program RISE Putovanje

Regionalni inkubator za društvene preduzetnike (RISE) objavljuje peti Poziv za prijavu mladim društvenim preduzetnicima iz Zapadnog Balkana za program RISE Putovanje. Program se sastoji od faza ideacije i inkubacije, koje nude podršku u razvoju društvenih biznisa.

OBLAST:

društveno preduzetništvo, ekološki projekti

OPIS

RISE Putovanje je program podrške mladima sa Zapadnog Balkana koji imaju ideje za društvena preduzeća. Program traje devet mjeseci i podijeljen je na faze ideacije i inkubacije. Faza Ideacije obuhvata treninge, koučing sesije i mentorstvo, dok faza Inkubacije pruža mogućnost regionalne mobilnosti i umrežavanja. Dvije najbolje ideje biće nagrađene sa po 3.000€ i podrškom za dalje razvijanje biznisa, dok će trećeplasirana ideja dobiti 500€ za regionalnu mobilnost.

USLOVI

Za prijavu, učesnici moraju biti timovi od najmanje dvije osobe, uzrasta od 16 do 35 godina, iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Crne Gore, Sjeverne Makedonije i Srbije. Timovi moraju imati ideje sa društvenim ili ekološkim uticajem, te motivaciju da razvijaju svoja preduzeća kroz faze treninga i inkubacije.

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili, potrebno je da popunite aplikacionu formu.

ROK ZA PRIJAVU:

07.10.2024.

Detaljnije na: 

https://tehnopolis.me/rise-putovanje-5-poziv-za-prijave/?fbclid=IwY2xjawFJWpRleHRuA2FlbQIxMAABHZUowaB5gp8439VsYgUzsipORhZRHklSMoSflr1tEqh3kIG7xDpFHBykjQ_aem_NUsnLE2jOFveDtP5Y7EJeg

https://www.mladiinfo.me/prijavite-se-za-podrsku-idejama-drustvenog-preduzetnistva/

Štampa
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.