POLITIKA I DRUŠTVO

Stigao američki Newsmax, prvi "news kanal" na Balkanu

Jedna od najpopularnijih i najuticajnijih američkih medijskih mreža putem franšize stigla u region

Stigao američki Newsmax, prvi "news kanal" na Balkanu

 Telekom Srbija nastavio je sa dovođenjem svjetskih medijskih brendova u region.

Kompanija je lasnirala novu kablovsku televiziju u Srbiji Newsmax Balkans, koja je počela sa emitovanjem programa u ponedeljak, 14. oktobra 2024. godine.
- Veoma smo ponosni što smo u naš portfolio televizijskih kanala uvrstili i franšizu američkog Newsmax-a, koja dodatno osnažuje našu poziciju, omogućavajući nam pristup svjetskoj mreži informacija, ali i američkoj produkciji, koja će gledaocima doneti sadržaje najvišeg kvaliteta. Lansiranje uglednog medijskog brenda kakav je Newsmax, predstavlja još jedno značajno partnerstvo koje potvrđuje ispravnost naše strategije razvoja i ekspanzije Telekom Srbija Grupe na globalnom tržištu - izjavio je generalni direktor kompanije Telekom Srbija Vladimir Lučić

Newsmax je jedna od najpopularnijih i najuticajnijih američkih medijskih mreža, sa više od 40 miliona gledalaca u SAD. Telekom Srbija je njihov ekskluzivni partner za cio region, od Slovenije do Albanije.

Prvi "news kanal" na Balkanu snima se u 4K rezoluciji, što donosi najkvalitetniju sliku poput svetskih medijskih kompanija, obraća se porodičnim ljudima zalažući se za porodične vrijednosti u savremenom svijetu na moderan način.

Podsjećamo da je Telekom Srbija u region doveo i medijske brendove Euronews i Bloomberg.

Foto:Pexels

 

 

Štampa
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.