POLITIKA I DRUŠTVO

Sarajevo Energy Forum 2024

Sarajevski energetski forum održat će se 30. i 31. januara  2024. u hotelu Hills na Ilidži

Sarajevo Energy Forum 2024

Smart mreže i brojila, skladištenje energije,  solar i toplotne pumpe za građane i privredu i finansiranje za sve top teme su Sarajevskog energetskog foruma 2024.

Sarajevski energetski forum – SEF 2024 (Sarajevo Energy Forum) održat će se 30. i 31. januara 2024. godine u hotelu Hills na Ilidži. 
- Nakon velikog uspjeha prvog SEF-a, u novoj 2024. najavljujemo učešće najvažnijih lidera energetske tranzicije iz BiH i regiona, uključujući aktere iz energetskih kompanija, finansijskih institucija, međunarodnih organizacija, vlasti, diplomatskih predstavništava, javnih preduzeća, općina i kantona, medija i akademske zajednice koji će tokom dva dana prezentirati trendove i najbolje prakse i vizije kako razvoj obnovljivih izvora energije utiče na ekonomski razvoj države, uključivanje i podršku domaćinstvima, malim i srednjim preduzećima i davanja preporuka javnim politikama da našu zemlju i regiju približe što većem učešću čiste energije, najavljuju organizatori.
Broj mjesta za učešće je ograničen, a rane kotizacije su otvorene. Za više informacija i rezervaciju za učešće na ovom prestižnom forumu, možete kontaktirati na e-mail: registracija@sef.ba i info@sef.ba.

Foto: SEF

Štampa
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.