POLITIKA I DRUŠTVO

Konferencija "Dan karijera"

Konferencija će se održati 23. decembra na Poljoprivredno-prehrambenom fakultetu Univerziteta u Sarajevu

Konferencija "Dan karijera"

Pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji koja je planirana za subotu, 23.12.2023. godine u 10:00h. Radi se o projektu DAN KARIJERA, koji je ove godine podržalo Federalno ministarstvo za obrazovanje i nauku, a koji Asocijacija studenata Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta realizira od 2015. godine. Konferencija će se održati na Poljoprivredno-prehrambenom fakultetu, Univerziteta u Sarajevu (Zmaja od Bosne 8).

Kao i do sada, naši gosti će biti osobe koje su izgradile karijeru u sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije, ali i iz drugih sektora, radeći sami za sebe i za svoja uvjerenja.

Ipak, najveća vrijednost koju Dan Karijera nudi jesu motivirajuće i inspirativne priče o uspjesima i izazovima naših govornika. Svi su oni sebi “napravili poslove” u sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije, a vjerujemo da će se potruditi da Vam na najbolji način predstave svoje karijere. Ovogodišnji govornici, zasigurno svojim iskustvom i savjetima, mogu Vas motivirati i potaknuti na kreiranje vlastitih ideja.

Link za prijavu: https://forms.gle/tRZeC6EJxDSbvDtV9

Radi lakšeg planiranja organizacije, molimo Vas da popunjavanjem google obrasca, najavite svoje prisustvo. 

Nadamo se Vašem dolasku.

Štampa
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.