POLITIKA I DRUŠTVO

Međunarodni sajam namjenske industrije Eurosatory

VTK BiH po drugi put organizuje zajednički nastup kompanija iz Bosne i Hercegovine

Međunarodni sajam namjenske industrije Eurosatory

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine po drugi put organizuje zajednički nastup kompanija iz Bosne i Hercegovine na „Međunarodnom sajmu namjenske industrije Eurosatory“, koji će se održati u periodu od 17-21.06.2024.godine u Parizu, Francuska.

Sajam Eurosatory predstavlja jedan od najznačajnijih svjetskih sajmova namjenske industrije, a održava se još od 1967. godine svake dvije godine. Na sajmu je 2022. godine na površini od 81.300 m2 izlagalo 1743 izlagača iz 62 zemlje, a posjetilo ga je 62.000 poslovnih posjetilaca iz 150 zemalja. Eurosatory nudi jedinstvenu priliku za upoznavanje prozvođača start-upova iz cijelog svijeta zajedno sa javnim i privatnim akterima na tržištu odbrane i sigurnosti; razmjenu sa najboljim stručnjacima, vladama i njihovim upravama, međunarodnim institucijama i nevladinim organizacijama; prisustvo vrhunskim predavanjima i okruglim stolovima; te mogućnost da steknete uvid u izglede i razvoj sektora.

Na svakom od svojih izdanja, kroz sveobuhvatne, konkretne, inovativne i perspektivne prijedloge, Eurosatory prikazuje više od 500 novih rješenja i svojim institucionalnim i profesionalnim posjetiteljima predstavlja najširu lepezu rješenja i usluga, nudeći im na taj način priliku da unaprijede svoju odbranu.

Više informacija o izlaganju na štandu Bosne i Hercegovine,  kriterijima za učešće i prijavi, zainteresirani mogu pronaći u priloženim dokumentima.

Rok za prijavu je četvrtak, 28.12.2023. godine.

Za dodatne informacije o učešću na sajmu Eurosatory’24, kontakt osoba je Aida Vidimlić (tel.033 566 233, e-mail: aida.vidimlic@komorabih.ba).

Štampa
Ocjeni ovaj članak:
2.0
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.