ŽIVOT I UMJETNOST

Prva Sky track karting arena u BiH otvorena u Banjaluci

Prva Sky track karting arena u BiH otvorena u Banjaluci

Sky track karting arena, jedinstveno mjesto ne samo u Banjaluci, već i u cijelom regionu, danas je i zvanično otvorila vrata zaljubljenicima u ovu vrstu avanture.
Dobro došli na mjesto gdje počinje brzina – poruka je koja je ovog dana odaslana sa adrese Dunavska 1E u Banjaluci, gdje je u modernom i funkcionalnom prostoru na dva sprata, u potpunosti prilagođenom za potrebe karting staze, svečano otvorena Sky track karting arena, prva te vrste u BiH.
Jelenko Lolić, vlasnik arene, je tom prilikom zahvalio svima koji su podržali ovaj projekat te najavio uzbudljivo iskustvo za sve koji posjete ovo mjesto, koje kombinuje brzinu, uzbuđenje i inovaciju.
„Kada smo započeli ovu avanturu i uopšte krenuli sa idejama, sigurno je bilo samo to da smo željeli kreirati prostor gdje će svi, od poslovnih timova do pojedinaca, moći da osjete adrenalin i uživaju u vožnji kao nikada do sada i to u našoj lijepoj Banjaluci. Danas, sa arenom na dva sprata, jedinstvenom tematikom koju ćete imati priliku isprobati i osjetiti, spremni smo da vam pružimo jedno nesvakidašnje iskustvo i ponosni smo na ono što je od te ideje nastalo“, poručio je Lolić.
Ova arena je otvorena za sve, bilo da je riječ o team building-u u firmama ili samo zabavi sa prijateljima ili porodicom. Opremljena je svjetlosnim i zvučnim signalima, te potrebnom signalizacijom, čime će svaka vožnja; bila ona slobodna ili takmičarskog karaktera, biti nezaboravna zabava i istinski adrenalinski doživljaj.
U sklopu arene je i prostor gdje će posjetioci u opuštenoj atmosferi moći da odmjere snage i u pikadu, bilijaru i drugim sličnim zabavnim sadržajima, ali i restoranski dio, namijenjen za predah uz slasne zalogaje i osvježavajuće napitke.
Priliku da se i sami okušaju na karting stazi, tokom svečanog otvaranja su imali svi prisutni, dok će za javnost Sky track karting arena biti otvorena od ove nedjelje, 1. septembra.

Foto: Aquarius

Štampa
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.