ŽIVOT I UMJETNOST

Uspostavljena trajektna veza između Ancone i Bara

Uspostavljena trajektna veza između Ancone i Bara

Kompanija Adria Ferries s.p.a objavila je da od 9. jula 2024. prometuje na novoj liniji između Italije i Crne Gore, kao odgovor na sve veći interes za  prekrasnu balkansku zemlju koja se brzo razvija u smislu hotelskog smještaja i turističkih usluga. Trajektna veza između Ancone i Bara i obrnuto bit će zajamčena s polascima iz obje luke dvosedmično.

Otvaranje nove linije rezultat je snažne sinergije koja se proteklih mjeseci razvila između Vlade Crne Gore, Ambasade Italije u Crnoj Gori i Adria Ferries s.p.a.

Na relaciji Ancona - Bar prometovat će AF Mia, trajekt za kružna putovanja koji se pridružio floti Adria Ferriesa u decembru 2023. godine. Brod može primiti više od 1500 putnika i ima oko 200 kabina, a sve su opremljene WC-om i tušem. Među njima je 14 apartmana s king size krevetima, od kojih se 12 nalazi na gornjoj palubi i potpuno je renovirano od maja 2024. AF Mia također ima salon s naslonjačem i prostrane zajedničke prostore koji osiguravaju udobno putovanje za sve vrste putnika. putnika. Tu su i kabine posebno dizajnirane za putovanja s kućnim ljubimcima, te kabine opremljene za prijevoz osoba smanjene pokretljivosti (PRM), četiri bara, dva restorana, duty-free shop i prostor namijenjen djeci.

Trajekt skraćuje na deset sati vrijeme putovanja od sjevera Italije do Bara.

Foto: Luka Bar - Adria Ferries

Štampa
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.