Četvrti Međunardoni sajam turizma Banja Luka 2024

U okviru kompleksa dvorane “Centar” na prostoru većem od 1.400 m2 predstaviće se više od 150 direktnih izlagača

Četvrti Međunardoni sajam turizma Banja Luka 2024

Četvrti Međunardoni sajam turizma “Banja Luka 2024“ biće održan u Banjaluci u periodu od 1. do 3. marta 2024. godine.

Riječ je o najvećem turističkom događaju u Republici Srpskoj i BiH. Sajam će se održavati u Sportskoj dvorani “Centar” u Banjaluci, a radno vrijeme sajma je od 10 do 18 časova.

Svečano otvaranje sajma predviđeno je 1. marta (petak) u 13 časova. Ova velika međunarodna sajamska manifestacija održava se u organizaciji kompanije „RS Consulting and Trade” uz institucionalnu podršku resornih ministarstava, i to: Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH i Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske. Značajnu podršku organizaciji manifestacije pružio je i grad Banja Luka kao domaćin ali i brojne institucije i organizacije iz oblasti turizma iz čitave BiH.

– I ove godine, kao i prethodnih uz visok organizacioni i profesionalni nivo očekujemo da će sajam okupiti veliki broj izlagača iz svih krajeva regiona. U okviru kompleksa dvorane “Centar” na prostoru većem od 1.400 kvadratnih metara turističku ponudu, smještajne kapacitete, kulturu i običaje predstaviće više od 150 direktnih izlagača iz zemalja u okruženju. Izuzetna lokacija, u strogom centru grada, biće mjesto gdje će brojni posjetioci imati priliku da se upoznaju sa turističkim sadržajem i predstavnicima iz Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore, Grčke i Turske – rekao je predsjednik Uprave sajma Slaviša Kovačević.

Kao i prethodnih godina Međunarodni sajam turizma u Banjaluci biće mjesto susreta i umrežavanja brojnih turističkih radnika iz zemalja okruženja.

Organizatori manifestacije u cilju povezivanja turističkih radnika organizovaće i niz pratećih edukativnih aktivnosti kao što su stručne konferencije, panel diskusije i slično. Za sve izlagače biće upriličen i bogat kulturno-zabavni program u gradu na Vrbasu kroz “Veče prijatelja sajma” i “Banjalučko veče”.

– U tri sajamska dana, gdje je ulaz besplatan, za sve posjetioce pripremljena su iznenađenja kao i nagradne igre s poklon putovanjima, specijalni sajamski popusti, degustacije delicija iz različitih podneblja što je dodatni razlog za posjetu jedinstvenog sajma turizma u Banjaluci. Svi posjetioci dobiće priliku da sebi priušte ljetovanje po želji uz ekskluzivne popuste. Promovisaće se najrazličitije mogućnosti izbora kao što su porodnična putovanja, daleke i egzotične destinacije , putovanja za mlade, siti brejk, odmor i oporavak u fantastičnim banjama, spa vikendi na planinama te eko i aktivni turizam kao i niz drugih mogućnosti izbora – dodao je Kovačević.

Postupak registracije, zakupa izložbenog prostora i dodatne opreme uz ostale informacije o sajmu objavljen je na internet stranici www.banjaluckisajamturizma.com. Za sve dodatne informacije, zainteresovani se mogu obratiti projektnom timu Sajma na i-mejl adresu bl.sajamturizma@gmail.com.

Štampa
Kategorije: EKONOMIJA
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.

EKONOMIJA

Nema sadržaja

Došlo je do greške prilikom učitavanja sadržaja.

POLITIKA I DRUŠTVO

KOMENTARI I ANALIZE

Nema sadržaja

Došlo je do greške prilikom učitavanja sadržaja.

Prethodni Slijedeća
Prethodni Slijedeća

ŽIVOT I UMJETNOST

Borivoje Simić, petak, 12. juli 2024.

Uspostavljena trajektna veza između Ancone i Bara

Trajekt kojim prometuje Adria Ferries skraćuje na deset sati vrijeme putovanja od sjevera Italije do Bara

Borivoje Simić, petak, 16. februar 2024.

Urednik portala Indikator.ba pobijedio na regionalnom književnom konkursu

Borivoje Simić odnio je prvu nagradu na konkursu časopisa "Avlija" iz Rožaja za priču "Neprodate novine"

Nema sadržaja

Došlo je do greške prilikom učitavanja sadržaja.