NAJBOLJI POSLOVNI POTEZ

Prva uposlenica tvornice u Prozor-Rami

Prva uposlenica tvornice u Prozor-Rami

Portal Indikator.ba nedavno je kompaniji  GM - Tvornica mašina Travnik dodijelio priznanje za Najbolji poslovni potez u 2022. godini za pokretanje gradnje fabrike u općini Prozor-Rama, a na svečanosti uručenja priznanja u Privrednoj komori Federacije BiH bio je i jedan zanimljiv gost - Ivana Ćuk - Čavar.

Ona je prva uposlenica tvornice u Prozor-Rami, prvog proizvodnog pogona koji se u ovoj lokalnoj zajednici gradi nakon 40 godina. 

Ivana Ćuk - Ćavar je zajedno sa izvršnim direktorom GM - Tvornice mašina Travnik Senadom Beganovićem imala priliku podijeliti zadovoljstvo zbog dobijanja ovog priznanja koje je uručio dopredsjedavajući Privredne komore FBiH Mirsad Jašarspahić.

Ćuk-Ćavar nije krila oduševljenje što je prva uposlenica tvornice u izgradnji, a da će uskoro u njoj svoje prve radne sate odraditi i drugi govori i činjenica da je 40 budućih zaposlenika nove tvornice već na obuci u Travniku. 

Portal Indikator.ba dodijelio je priznanje  GM-Tvornici mašina Travnik imajući u vidu preporuku konsultantskog tima "Najboljeg poslovnog poteza" da pri nagrađivanju budu vrednovani projekti koji doprinose sprečavanju depoopulacije stanovništva i ostanku mladih u zemlji.  Projekt GM-Tvornice mašina Travnik upravo je jedan od takvih. 

"Najbolji poslovni potez" portala Indikator.ba je nezavisni i neprofitni projekt koji portal realizuje u partnerstvu  i saradnji sa Privrednom komorom FBiH i BH Radijom 1 i uz sponzorsku podršku kompanije drogerie markt.

Štampa
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.