NAJBOLJI POSLOVNI POTEZ

Nagrada portala Indikator.ba za Grad Ljubuški

Indikator.ba 0 480 Ocjena članka: Nema ocjena

Portal Indikator.ba je obnovu starog grada Herceg Stjepana Kosače i organizaciju niza turisičkih manifestacija nagradio na događaju u Fojnici 3. novembra kao jedan od najboljih poteza u turizmu u ljetnoj turističkoj sezoni 2022. godine, čime je odao priznanje Gradu Ljubuški koji je u minulom periodu napravio veliki pomak u turističkoj ponudi i promociji.

Indikator.ba i ove zime bira najbolji potez u turizmu

Indikator.ba 0 464 Ocjena članka: Nema ocjena

Sa prvim danom kalendarske zime, dakle od ovog četvrtka pa sve do 21.marta 2023. godine poslovni portal Indikator.ba evidentiraće sve dobre poteze u zimskom turizmu u Bosni i Hercegovini i prvog dana proljeća saopštiti čiji je potez bio najbolji.

Brzi odgovor na krizu - najbolji poslovni potez u 2022. godini

Indikator.ba 0 466 Ocjena članka: Nema ocjena

Države, kompanije i menadžeri iznenađujuće brzo i efiklasno našli su odgovor na krizu koja je po izbijanju ruske agresije na Ukrajinu zaprijetila sunovratu svjetske ekonomije i energetske krize sa nesagledivim posljedicama, što je portal Indikator.ba proglasio najboljim poslovnim potezom u 2022.godini.

Najbolji poslovni potez u svijetu u 2022.godini Bajdenov dogovor sa Saudijskom Arabijom

Indikator.ba 0 446 Ocjena članka: Nema ocjena

Dogovor američkog predsjednika Joe Bidena sa arapskim čelnicima u Saudijskoj Arabiji, sredinom prošle godine, o povećanju proizvodnje nafte, kako bi se zaustavio vrtoglavi rast cijena ovog energenta izazvan ratom u Ukrajini, najbolji je poslovni potez u svijetu u 2022. godini po izboru bosanskohercegovačkog portala Indikator.ba. Kao rezultat tog dogovora je povećanje dnevne proizvodnje u toj zemlji za milion barela dnevno, a nešto kasnije i pad cijena nafte na berzama, čime je spriječen globalni energetski kolaps.

Najbolji potez u turizmu zima 2022/23.

Indikator.ba 0 453 Ocjena članka: Nema ocjena

Sa posljednjim danom kalendarske zime portal Indikator.ba okončao je postupak kandidovanja prijedloga za izbor najboljeg poteza u turizmu za sezonu zima 2022/23. godine. Slijedi analiza odabranih prijedloga i donošenje odluke o tome ko će biti dobitnici priznanja ovog portala čije se uručenje planira tokom narenog mjeseca.

Najbolji potez - najveći ugovor

Indikator.ba 0 529 Ocjena članka: Nema ocjena

Ugovor vrijedan 361.753.355 eura, koji je javno preduzeće Autoceste Federacije Bosne i Hercegovine potpisalo sa turskom kompanijom Cengiz insaat Sanayi ve Ticeret AS, a odnosi se na izgradnju dionice Medakovo – Ozimice na koridoru V-c, po ocjeni portala indikator.ba najbolji je poslovni potez u BiH u prva tri mjeseca ove godine.
To je ujedno u financijskom smislu i najveći ugovor što je u BiH potpisan u posljednjih 30 godina što ovom potezu daje dodatni primat u odnosu na ostale koje je ovaj portal analizirao i uvrstio za izbor najboljeg poslovnog poteza u 2023.godini.

RSS