NAJBOLJI POSLOVNI POTEZ

Indikator.ba i ove zime bira najbolji potez u turizmu

  • 22 decembar 2022
  • Autor: Indikator.ba
  • Broj pregleda: 460
  • 0 Komentari

Sa prvim danom kalendarske zime, dakle od ovog četvrtka pa sve do 21.marta 2023. godine poslovni portal Indikator.ba evidentiraće sve dobre poteze u zimskom turizmu u Bosni i Hercegovini i prvog dana proljeća saopštiti čiji je potez bio najbolji.
Od ove zime to će raditi u partnerstvu sa Javnim radiotelevizijskim servisom Bosne i Hercegovine, odnosno BH Radijom 1. Više pojedinosti o izboru, kao i našoj medijskoj saradnji, biće riječi i u popularnoj emisiji "Vikend vidikovac“ koju će BH Radio 1 realizovati i uživo emitovati u subotu 24.decembra na Olimpijskom centru Bjelašnica.

Moguće da će ovo biti jedan od najinteresantnijih izbora u proteklih nekoliko godina s obzirom na to da vremenski prognostičari za ovu zimu ne predviđaju velike sniježne padavine. Moglo bi se dogoditi da neka od popularnih skijališta i zimskih turističkih destinacija ostanu bez dovoljno snijega za skijanje i rekreaciju i ugođaja koji on stvara.
Pravi menadžeri, iskusni turistički znalci trebalo bi da osmisle način kako u tim uslovima privuči goste i pružiti im neke nove draži zimske čarolije i nezaboravnog boravka na planini.

Svako ko ove zimske sezone prepozna takve poteze pozvan je da to javi nama ili realizatorima radio emisije "Vikend vidikovac" koji će ove zime obići većinu zimskih turističkih mjesta i pomoći nam pri konačnom izboru.

Indikator.ba je ove godine uspješno organizovao tradicionalni izbor najboljeg poteza u turizmu za sezonu Ljeto 2022, a nagrade uručio u Fojnici, zahvaljujući domaćinima općinskom načelniku Sabahudinu Klisuri i direktoru Banjskog lječilišta "Reumal“ Aliji Mukači.

Svečano uručenje nagrada za najbolji potez u ovoj zimskoj turističkoj sezoni planiramo na proljeće upriličiti u Ljubuškom.

-S radošću ćemo dočekati vas, dobitnike vaših priznanja i druge goste koji se raduju uspjesima turističke privrede, hotelijera, ugostitelja...- izjavio je ovim povodom Mladen Bebek direktor Turističke zajednice Ljubuški.

Priredio: Hajdar Arifagić


(Foto: Sa uručenja nagrada za ljetnu sezonu u Fojnici)

Štampa
Tags:
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.