EKONOMIJA

Počela rad hrvatska franšizna berza

Predstavljen je prvi specijalizirani hrvatski franšizni portal koji otvara vrata za rast i internacionalizaciju franšiznog poslovanja

Počela rad hrvatska franšizna berza

Colak Franchise Consulting Group, vodeća franšizna konsultantska tvrtka, najavila je pokretanje Hrvatske franšizne berze, revolucionarnog franšiznog portala u Hrvatskoj. Nakon godinu dana intenzivnog rada, portal je aktivan na www.burzafransiza.com, omogućava pristup do gotovo 100 franšiznih sisgtema i otvara nove perspektive za poduzetnike i franšizne sisteme u Hrvatskoj.

Franšizna berza ima za cilj podržati rast domaće franšizne industrije i olakšati ulazak stranih franšiza na hrvatsko tržište. Portal trenutno nudi širok raspon franšiznih mogućnosti, s planovima za kontinuirani rast kako bi dosegao izbor od preko 200 franšiznih sistema. Projekt je realiziran u saradnji s FranCorpom, stručnjacima s bogatim iskustvom u radu s franšiznim portalima na međunarodnom nivou.

Franšizna industrija u Hrvatskoj bilježi značajan rast, pri čemu domaći franšizni sistemi dobivaju sve veći tržišni udio. Portal će također biti od velike pomoći domaćim poduzetnicima koji razmišljaju o vlasništvu nad franšizom, pružajući im sveobuhvatan pregled svih dostupnih mogućnosti na jednom mjestu te promovirajući transparentnost franšiznog tržišta.

Jedna od ključnih značajki portala je njegov edukativni sadržaj, uključujući članke s korisnim informacijama i rješenjima za franšiznu industriju, posebice iz perspektive primatelja franšize.

Andrija Čolak, osnivač Franšizne berze, izjavio je: -Vjerujem da Hrvatska za nekoliko godina može postati lider u franšiznom poslovanju u ovom dijelu Europe, ali i šire. Imamo izvrsne koncepte koji u ponudi kroz franšizni model postaju atraktivni i na stranim tržištima, omogućujući donedavno nezamislivu internacionalizaciju mikro i malih koncepata.

Hrvatska franšizna berza je mjesto gdje se stvaraju nove poslovne prilike, promoviraju domaći franšizni sistemi i potiče transparentnost na franšiznom tržištu. Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike da istraže ovu platformu i pridruže se brzorastućoj franšiznoj zajednici u Hrvatskoj.

Foto: Pexels

Štampa
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.