EKONOMIJA

Savremeno poslovanje uz vještačku inteligenciju

Prof.dr. Kemal Kačapor će pružiti svoju ekspertizu na temu, nudeći vlasnicima i vlasnicama biznisa vrijedne uvide u praktične primjene tehnologije

Savremeno poslovanje uz vještačku inteligenciju

Zajednica lonac.pro i Poslovna Akademija Ekonomskog fakulteta u Sarajevu pozivaju na četvrto i posljednje druženje za biznise u ovoj godini – besplatni meetup „AI u poslovanju: Uticaj na digitalnu transformaciju”.

Zašto je važno ne propustiti ovaj meetup?

Prof.dr. Kemal Kačapor će pružiti svoju ekspertizu na temu, nudeći vlasnicima i vlasnicama biznisa vrijedne uvide u praktične primjene tehnologije. Također, Mirsad Beširević, iskusni menadžer za razvoj biznisa u Mozaik startup studiju će podijeliti konkretne primjere kako primjena AI alata može transformirati vaše poslovanje:

“Razvoj AI tehnologije omogućio je stvaranje brojnih alata koji nam pomažu u svakodnevnim poslovnim zadacima. Njihova primjena je neprocjenjiva, čuvajući ono što u poslovanju ne možemo nadoknaditi – vrijeme“ podijelio je s nama Mirsad Beširević.

Kako ovaj meetup pomaže poslovanju jednog biznisa:

Stručno vođenje

Dobit ćete dublje razumijevanje kompleksnosti AI tehnologije, Big Data koncepta te algoritama poput Machine Learning i Deep Learning, uz konkretne smjernice za primjenu u vašem poslovanju.

Povećajte efikasnost

Automatizacijom procesa i preciznom analizom podataka, uočit ćete povećanje efikasnosti u svakodnevnim zadacima, otvarajući vrata bržim i informiranijim odlukama.

Kada, gdje i kako se prijaviti?

Datum i vrijeme održavanja meetupa: 21.12.2023. od 17:30 do 19:00 sati
Lokacija: Mozaik startup studio, Maršala Tita 34, Sarajevo
Online učešće: moguće putem Zoom linka za sve prijavljene
Prijavite se u zajednici lonac.pro najkasnije 21.12.2023. do 12:00 i iskoristite priliku da unaprijedite svoje poslovanje uz najnovije tehnologije. ( https://lonac.pro/bs/meetup-ai-u-poslovanju-uticaj-na-digitalnu-transformaciju)

Štampa
Kategorije: EKONOMIJA
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.