EKONOMIJA

U fokusu 4. Ddaysa digitalizacija i novi zakoni u bankarskom sektoru

Četvrta DDays konferencija održat će se u Banjaluci 17. aprila

U fokusu 4. Ddaysa digitalizacija i novi zakoni u bankarskom sektoru

BANJALUKA - U Banjaluci će se 17. aprila održati četvrta DDays konferencija pod nazivom “Aktuelne promjene u poslovanju finansijskog sektora – zelenije, digitalnije, odgovornije!” sa fokusom na teme koje oblikuju budućnost bankarskog sektora u BiH.

Ove godine, konferencija koju organizuje  BAM Consult, uz institucionalne partnere: Agenciju za bankarstvo Republike Srpske, Ministarstvo finansija i trezora BiH i Udruženje mikrokreditnih organizacija u BiH, naglasak će staviti na primjenu novih zakona, poput Zakona o elektronskom novcu u RS i Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorističkih aktivnosti u BiH, saopštili su organizatori.

Jedan od glavnih panela i predavanja istražiće izazove koji stoje na putu bržoj digitalizaciji bankarskog sektora, nudeći konkretne načine kako ih savladati. Poseban osvrt biće posvjećen primjeni ESG kriterijuma, otkrivajući koristi koje donosi investitorima i kompanijama koje ih primjenjuju.

Među predavačima na konferenciji nalaze se ugledni stručnjaci iz oblasti finansija, među kojima su: Srđan Šuput, direktor Agencije za bankarstvo Republike Srpske, Jasmin Mahmuzić, direktor Agencije za bankarstvo Federacije BiH, Srđan Amidžić, ministar finansija i trezora u Savjetu ministara BiH.

Pridružite se na DDays konferenciji kako biste saznali najnovije trendove i najefikasnije strategije za uspješno poslovanje u bankarskom sektoru u eri digitalne transformacije.

Više informacija o konferenciju potražite na zvaničnoj stranici konferencije www.digitalnakonferencija.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Foto: Ustupljena fotografija - DDays

Štampa
Kategorije: EKONOMIJA
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.