Hauser otvara Banjaluka Fest

Hrvatski muzički virtuoz biće glavna zvijezda otvaranja ovogodišnjeg "Banjaluka festa", koji će biti održan od 4 do 6. jula na tvrđavi Kastel

Hauser otvara Banjaluka Fest

Muzički virtuoz Stjepan Hauser biće glavna zvijezda otvaranja ovogodišnjeg "Banjaluka festa", koji će biti održan od 4 do 6. jula na tvrđavi Kastel.
Raskošni i jedinstveni muzički programi, kao i vrhunska produkcija, obilježja su ove manifestacije koja u Banjaluku dovodi najveće svjetske i regionalne zvijezde. Buntovnik na violončelu i nekadašnji član planetarno popularnog sastava "2 CELLOS", poznat i kao Hauser, jedna je od najautentičnijih i najsenzacionalnijih pojava na svjetskoj sceni.

Hauser svoj talenat pokazuje na društvenim mrežama gdje ga prati milionska publika, ali i na koncertima koji su vatromet energije, romantike, strasti i ljubavi koju najekstravagantniji performer na violončelu današnjice pokazuje kroz svaki svoj nastup.

Prvi dio koncerta na Kastelu rezervisan je za uživanje u djelima klasične i filmske muzike, a potom će Hauser da zasvira "Let’s Get Loud", "Livin la vida loca", "Despacito", "Señorita" i druge latino hitove čije izvođenje prati i ples.
Takođe, predstaviće novi nivo transformacije ritmičnog retro zvuka u moderne plesne numere sa njegovog novog solo albuma koji je dostupan širom svijeta "The Player".

Ovaj istinski muzički šou biće dio ovogodišnjeg "Banjaluka festa", koji je već ugostio najveće zvijezde današnjice kao što su Mariza, Jasmin Levi,  Luz Kasal, Nemanju Radulovića, Stefana Milenkovića, te domaće velikane Zdravka Čolića, Bajagu i Instruktore, Mariju Šerifović , Josipu Lisac i druge.

Organizatori pripremaju premijerne programe i tokom druge dvije festivalske večeri 5. i 6. jula. 

"Banjaluka fest" održava se na tvrđavi Kastel koja samo za ovu priliku postaje ekskluzivna koncertna dvorana na otvorenom, sa crvenim tepihom i sjedećom platformom.

Štampa
Ocjeni ovaj članak:
5.0
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.

EKONOMIJA

KOMENTARI I ANALIZE

Nema sadržaja

Došlo je do greške prilikom učitavanja sadržaja.

Prethodni Slijedeća
Prethodni Slijedeća

ŽIVOT I UMJETNOST

Borivoje Simić, ponedjeljak, 06. maj 2024.

Kafa u BiH ponovo poskupljuje

Sve sorte kafe na berzi su jako poskupjele, tako da je neupitno da će cijene biti veće

Borivoje Simić, petak, 26. april 2024.

Google-ovi automobili stigli u BiH

Uskoro ćemo mnoge bh gradove moći vidjeti na Google street view

Borivoje Simić, petak, 16. februar 2024.

Urednik portala Indikator.ba pobijedio na regionalnom književnom konkursu

Borivoje Simić odnio je prvu nagradu na konkursu časopisa "Avlija" iz Rožaja za priču "Neprodate novine"

Nema sadržaja

Došlo je do greške prilikom učitavanja sadržaja.