NAJBOLJI POSLOVNI POTEZ

Priznanje portala Indikator.ba za unikatno iskustvo spavanja u bačvi

  • 6 novembar 2022
  • Autor: Indikator.ba
  • Broj pregleda: 482
  • 0 Komentari

Unikatno iskustvo spavanja u bačvi, projekt dvojice mladih ljudi Vedrana Miletića i Frane Šarića, portal Indikator.ba nagradio je kao jedan
od najboljih poteza u turizmu u ljetnoj turističkoj sezoni u 2022. godine.

Barrel Land Blidinje, kako je službeni naziv projekta, nudi iskustvo spavanja u bačvi uz dobro vino, kupku u drvenom unikatnom jacuzziju i pogled na park prirode Blidinje.

Primajući priznanje portala Indikator.ba na svečanosti održanoj 3. novembra u Fojnici, Vedran Miletić kazao je da oni nude posjetiocima iskustvo, što je trend u modernom turizmu.

Projekt se pokazao kao uspješan i mnogi gosti iskoristili su priliku da oprobaju ovaj jedinstveni smještaj s 1001 zvjezdicom u kojem se spajaju priroda i luksuz na jednom mjestu.

-Nećemo stati na tome. Ići ćemo u nove poslove i nadamo se nove investicije. Onima koji žele da pokrenu biznis ili da se posvete turizmu nudimo naše iskustvo i želimo pomoći savjetima, kazao je Vedran Miletić.

Projekt Izbora najboljeg poteza u turizmu podržava Privredna/Gospodarska komora FBiH, koja je partner projekta, a sponzor manifestacije je i ove godine bio lanac drogerie markt d.o.o. Sarajevo.

Štampa
Tags:
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.