NAJBOLJI POSLOVNI POTEZ

Priznanja portala Indikator.ba za Lječilište Reumal i Općinu Fojnica

  • 8 novembar 2022
  • Autor: Indikator.ba
  • Broj pregleda: 468
  • 0 Komentari

Priznanja za najbolji potez u turizmu u ljetnoj turističkoj sezoni 2022. portal Indikator.ba, uz ostale, uručena su i Lječilištu Reumal i Općini Fojnica na svečanosti organiziranoj 3. novembra u Fojnici.

Zahvaljujući portalu Indikator.ba na tome što je prepoznao važnost rerkonstruisanja Stare banje u moderni hotel za tretman najzahtjevnijih pacijenata Alija Mukača, izvršni direktor lječilišta Reumal, je u ulozi domaćina ove svečanosti kazao da je zadovoljstvo biti akterom ovog događaja koji afirmiše uspjehe u turizmu.

-To zadovoljstvo dijelim sa svim uposlenicima koji stručno i predano rade svoj posao, kazao je Mukača, te dodao da je lječilište prebrodilo pandemijske poteškoće iz 2020. godine i sada bilježi veliku posjećenost.

Općina Fojnica minulog ljeta na mnogim segmentima svog rada pokazala je koliku važnost pridaje turizmu i doprinosi očuvanju tradicije ovog kraja.

- Posebno sam obradovan da su dobitnici ovih priznanja uglavnom mladi ljudi što vraća vjeru u njihovo znanje, ideje, krerativnost i privrženost poslu i zavičaju, kazao je zahvaljujući se u ime dobitnika načelnik Općine Fojnica Sabahudin Klisura. -
Izuzetno mi je drago da smo bili domačini ove svečanosti- zaključio je općinski načelnik Fojnice.

Projekt Izbora najboljeg poteza u turizmu podržava Privredna/Gospodarska komora FBiH, koja je partner projekta, a sponzor manifestacije je i ove godine bio lanac drogerie markt d.o.o. Sarajevo.

Štampa
Tags:
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.