Drugi “Dani osiguranja Republike Srpske” - DORS 2023

DORS 2023 će okupiti stručnjake, lidere industrije i istaknute govornike iz oblasti osiguranja, kako iz Republike Srpske, tako i iz regiona

Drugi “Dani osiguranja Republike Srpske” - DORS 2023

Udruženje osiguravajućih društava Republike Srpske sa ponosom najavljuje druge “Dane osiguranja Republike Srpske” (DORS 2023), konferenciju koja će se održati 19. i 20. oktobra 2023. godine u Etno selu Stanišići nadomak Bijeljine.

DORS 2023 će okupiti stručnjake, lidere industrije i istaknute govornike iz oblasti osiguranja, kako iz Republike Srpske, tako i iz regiona. Konferencija će pružiti jedinstvenu platformu za razmjenu znanja, iskustava i najnovijih trendova u sektoru osiguranja.

Više od 20 predavča će se će se fokusirati na aktuelne teme u industriji osiguranja učešćem na četri panela.

Na panelu „Tržište osiguranja u Republici Srpskoj i regionu – sličnosti i razlike“, će se analizirati trenutno stanje tržišta osiguranja u Republici Srpskoj i regionu, istražujući sličnosti, razlike i perspektive za budući razvoj.

Panel „Kanali prodaje i uloga posrednika na tržištu osiguranja Republike Srpske“ će istražiti ulogu i uticaj posrednika na tržište osiguranja u Republici Srpskoj.

„Pojava superćelijskih oluja i uticaj na sektor osiguranja“, je panel koji će ukazati na klimatske promjene koje ubrzano odvijaju i analizirati njihov uticaj na industriju osiguranja.

Na četvrtom panelu „Izmjene regulatornog okvira u sektoru osiguranja i njegov uticaj na tržište osiguranja Republike Srpske“ vidjećemo kako  promjene u zakonodavstvu mogu značajno uticati na industriju osiguranja.

Na DORS 2023 očekuje se prisustvo vrhunskih predavača iz zemlje i regiona, koji će podijeliti svoja stručna znanja i iskustva s učesnicima konferencije. Ovo je prilika za profesionalce iz industrije osiguranja da se informišu o najnovijim trendovima, uspostave korisne kontakte i doprinesu daljem razvoju sektora osiguranja u Republici Srpskoj.

Više informacija o konferenciji možete potražiti na zvaničnoj web stranici www.osiguranjers.com

Štampa
Kategorije: Najava događaja
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.

EKONOMIJA

Nema sadržaja

Došlo je do greške prilikom učitavanja sadržaja.

POLITIKA I DRUŠTVO

KOMPANIJE I TRŽIŠTA

Nema sadržaja

Došlo je do greške prilikom učitavanja sadržaja.

Prethodni Slijedeća

KOMENTARI I ANALIZE

Nema sadržaja

Došlo je do greške prilikom učitavanja sadržaja.

Prethodni Slijedeća
Prethodni Slijedeća

ŽIVOT I UMJETNOST

Borivoje Simić, srijeda, 13. septembar 2023.

Manastir Tvrdoš: Maslinjaci će nadskočiti vinograde

Manastir Tvrdoš je obogaćen sa oko 1.600 stabala maslina, a širenje maslinjaka biće nastavljeno

Borivoje Simić, ponedjeljak, 11. septembar 2023.

Održana 6. dm ženska utrka, trčalo oko 3.000 učesnica

Kompanija dm drogerie markt ove godine je u središte pažnje stavila žensko zdravlje, s posebnim fokusom na mentalno zdravlje žena

Borivoje Simić, nedjelja, 10. septembar 2023.

Webhelp približava bh. građanima njemački jezik

Webhelp, koji je nedavno, u svoju u razvojnu strategiju uključio Sarajevo, otvorio je vrata svim poznavaocima njemačkog jezika

Borivoje Simić, četvrtak, 07. septembar 2023.

Radnici digitalnih platformi ne zarađuju ni prosječnu platu

Postoje značajni propusti u pogledu zaštite i tretmana radnika platformi, a najbolje ocjene u istraživanju dobio je Glovo

Nema sadržaja

Došlo je do greške prilikom učitavanja sadržaja.