Drugi poziv na sudjelovanje u ESG edukaciji

Drugi poziv na sudjelovanje u ESG edukaciji

Međunarodna akademija održivog razvoja u suradnji s Privrednom / Gospodarskom komorom Federacije Bosne i Hercegovine  te  s svjetski renomiranim partnerima i certificiranim predavačima osnovala je ESG AKADEMIJU .

U prvoj polovici 2024. godine za ciljane grupe koje će u vrlo skoroj budućnosti biti obveznici CSRD direktive i izrade karbonskog otiska za svoje proizvode organizira edukaciju o ESG izvješćivanju u više razina.

Druga  edukacija će biti organizirana u Sarajevu 16. i 17. 05  2024. godine u Hotelu Hills. Partneri ove edukacije su svjetski koncerni koji se bave ovom tematikom i to: OIKON I TUV NORD .

Program ESG edukacije

Praktični vodič za održivost poslovanja i snalaženje u ESG regulatornim zahtjevima EU-a

Praktična edukacija s relevantnim stručnim podlogama.

Sudionici će dobiti širu sliku, odnosno ključne informacije potrebne za razumijevanje konteksta održivosti koji je mjerodavan za razumijevanje mnoštva novih regulatornih zahtjeva EU-a vezano za upravljanje i izvještavanje o održivosti i održivo financiranje. To mnoštvo regulatornih zahtjeva bit će prikazano u sažetom i jednostavnom formatu, ali na način da sudionici mogu identificirati moguće koristi i prilike od njihove primjene u svakodnevnom poslovanju. Ključni koncepti, poput lanca vrijednosti, dužne pažnje, dvostruke materijalnosti, održivih djelatnosti i uspostavljanja preduvjeta za njihovo postizanje neizostavan su dio edukacije.

Naposljetku, bit će riječi i o okolišnim, društvenim i upravljačkim sastavnicama održivosti, njihovim stvarnim i mogućim utjecajima na strategije i poslovne modele poduzeća te pojedinim zahtjevima Direktive o korporativnom izvještavanju o održivosti (CSRD) i Europskog standarda za izvještavanje o održivosti (ESRS) vezano za ciljeve, mjere, ključne pokazatelje uspješnosti, metrike i potrebnim resursima i organizacijskim preduvjetima za izvještavanje o održivosti.

Edukacija će biti interaktivna, s mnoštvo primjena iz prakse i praktičnim vježbama. Od sudionika se očekuje aktivno sudjelovanje, otvorenost u dijeljenju iskustava i izazova s kojima se (već sada) susreću u praksi i spremnost na učenje i traženje rješenja.

Detaljne informacije putem linka : https://esgbh.com/esg/esg-edukacija/#prijava

Štampa
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.

EKONOMIJA

Nema sadržaja

Došlo je do greške prilikom učitavanja sadržaja.

POLITIKA I DRUŠTVO

KOMENTARI I ANALIZE

Nema sadržaja

Došlo je do greške prilikom učitavanja sadržaja.

Prethodni Slijedeća
Prethodni Slijedeća

ŽIVOT I UMJETNOST

Borivoje Simić, ponedjeljak, 06. maj 2024.

Kafa u BiH ponovo poskupljuje

Sve sorte kafe na berzi su jako poskupjele, tako da je neupitno da će cijene biti veće

Borivoje Simić, petak, 26. april 2024.

Google-ovi automobili stigli u BiH

Uskoro ćemo mnoge bh gradove moći vidjeti na Google street view

Borivoje Simić, petak, 16. februar 2024.

Urednik portala Indikator.ba pobijedio na regionalnom književnom konkursu

Borivoje Simić odnio je prvu nagradu na konkursu časopisa "Avlija" iz Rožaja za priču "Neprodate novine"

Nema sadržaja

Došlo je do greške prilikom učitavanja sadržaja.