Prijave za 51. sajam namještaja "Ambienta" Zagreb

51. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, ove godine će Zagrebu biti održan od 17. do 20 oktobra

Prijave za 51. sajam namještaja "Ambienta" Zagreb

Sajam "Ambienta", 51. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, ove godine će Zagrebu biti održan od 17. do 20 oktobra.

51. "Ambienta" ove godine održava se na 18.000 kvadratnih metara u 8 paviljona zagrebačkog velesajma. Prema najavama iz Zagrebačkog velesajma, očekuje se više od 300 izlagača, više od 35.000 posjetitelja koji će imati priliku prisustvovati brojnim kulturnim događanjima na otvorenom.

Kantonalna privredna komora Tuzla će i ove godine nastupiti na ovoj prestižnoj i u evropskim razmjerima priznatoj sajamskoj manifestaciji. Tradicionalno, na zajedničkom izložbenom prostoru pod nazivom "Privreda TK", biće predstavljene firme članice Komore zainteresovane za promociju svojih proizvoda i usluga na sajmu "Ambienta".

Također, za sve firme iz oblasti koje sajmovi obuhvataju a sa područja cijele Bosne i Hercegovine, ukoliko se odluče za samostalan nastup na "Ambienti" a prijave se posredstvom Kantonalne privredne komore Tuzla, biće odobreni i specijalni popusti (50%).

Za prijave i sve dodatne informacije, slanje prijava, podatke vezane za zajedničku postavku, samostalan nastup, transport eksponata, cijene i fakture, izvolite nas kontaktirati - kontakt osobe Almir Mešić, almir@kpktz.ba, 061/637-060.

Budite dio najznačajnijeg sajamskog događaja u zemlji, koji će ove godine svojim sadržajem zasigurno zainteresirati i struku i široku publiku.

S veseljem vas pozivamo da budete sukreator te vjerujemo u zajednički uspjeh!

- P R I J A V A -

Štampa
Ocjeni ovaj članak:
Nema ocjena
Molimo prijavite se ili registrirajte da biste mogli dodavati komentare.

EKONOMIJA

Nema sadržaja

Došlo je do greške prilikom učitavanja sadržaja.

KOMPANIJE I TRŽIŠTA

Prethodni Slijedeća

KOMENTARI I ANALIZE

Nema sadržaja

Došlo je do greške prilikom učitavanja sadržaja.

Prethodni Slijedeća
Prethodni Slijedeća

ŽIVOT I UMJETNOST

Borivoje Simić, utorak, 27. august 2024.

Oboren rekord: Nikad više turista na SFF-u

Najviše turista bilo je iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Crne Gore, Njemačke, Austrije, Italije, Švedske i Turske

Borivoje Simić, srijeda, 21. august 2024.

Kiseljak dobija tematski park posvećen mineralnoj vodi

Poznati Kiseljačić imat će potpuno novi izgled

Borivoje Simić, utorak, 13. august 2024.

Urednik Indikator.ba osvojio još jednu književnu nagradu

Simić je dobio treću nagradu na konkursu 8. Drinski susreti u kategoriji najboljih rukopisa zbirki priča

Nema sadržaja

Došlo je do greške prilikom učitavanja sadržaja.